aerospace germany-1.jpg
12.06.2017 Sijoittajauutinen

Caverion ja Saksan avaruusjärjestö laajentavat yhteistyötään toimitilajohtamisessa

Caverion ja Saksan avaruusjärjestö laajentavat yhteistyötään toimitilajohtamisessa

Saksan avaruusjärjestö on valinnut Caverionin Stuttgartin toimipisteen palvelujen johtajaksi. Caverion vastaa palvelujen johtamisesta, mukaan lukien kiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta heinäkuusta alkaen. Nelivuotisen sopimuksen arvo on noin 2,3 miljoonaa euroa.

Uusi sopimus laajentaa Saksan avaruusjärjestön ja Caverionin välistä yhteistyötä. ”Caverion on meille strateginen kumppani joka ymmärtää tarpeemme ja vastaa odotuksiimme. Caverionilaiset ovat tehneet hyvää työtä toimipisteessämme Oberpfaffenhofenissa jo vuosien ajan. Odotamme näkevämme saman Stuttgartissa,” sanoo Dieter Pabst, Saksan avaruusjärjestön eteläisen alueen edustaja.

Saksan avaruusjärjestön Stuttgartin toimipiste koostuu kuudesta tutkimuslaitoksesta, joiden toimisto-, laboratorio-, ja teknisissä tiloissa työskentelee yhteensä noin 700 asiantuntijaa. Kaukolämpöä ja -jäähdytystä hyödyntäviä rakennuksia yhdistävät maanalaiset huoltokanavat.

“Vastuualueemme taloteknisenä palveluntuottajana kattaa noin 15 000 yksittäistä teknistä komponenttia rakennuksissa. Joustavuus ja meneillään olevan tutkimustyön häiriöttömyys on yksi asiakkaan odotuksista, samoin tietosuoja”, sanoo Werner Kühn, Caverionin Saksan divisioonasta vastaava johtaja.

Saksan avaruusjärjestö on Saksan liittovaltion kansallinen ilmailu- ja avaruustutkimuskeskus. Järjestö kuuluu Caverionin julkisen sektorin asiakassegmenttiin. 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Beate Bredl, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 173 2612827, beate.bredl@caverion.com
Tilaa tiedotteet: