okq8 logo mot himmel 1000 x 667.jpg
14.12.2017 Sijoittajauutinen

Caverion ja OKQ8 Scandinavia solmineet yli 450 kohdetta kattavan sopimuksen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta

Caverion ja OKQ8 Scandinavia solmineet yli 450 kohdetta kattavan sopimuksen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta

Caverion ja OKQ8 Scandinavia ovat allekirjoittaneet teknisen huollon ja kunnossapidon sopimuksen, joka kattaa kaikki tekniset järjestelmät 202 huoltoasemalla ja 160 kylmäasemalla sekä 90 muussa kiinteistössä. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Caverionilla ja OKQ8:lla on voimassa teknisen huollon ja kunnossapidon sopimus. Nykyinen sopimus päättyy helmikuussa 2018. Uudellakin sopimuskaudella korostetaan energiankulutuksen optimointia ja jatkokehitystä.

“Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme jatkaa kumppanuuttamme OKQ8:n kanssa ja kehittää sitä edelleen. Niin kuin kaikissa sopimuksissa, menestyksen avain on ollut osaava tiimimme. Se on tehnyt kaikkensa varmistaakseen laadukkaan palvelun tärkeälle asiakkaalle, ja olemme varmoja, että sama sitoutuneisuus jatkuu uudellakin sopimuskaudella”, sanoo Klas Tocklin, Caverionin Ruotsin divisioonajohtaja. 

“Olemme tyytyväisiä siitä, että meillä on nyt Caverionin kanssa uusi palvelusopimus kiinteistöjemme teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Sopimuksen allekirjoitusta edelsi laaja hankintaprosessi, jossa kaikki osapuolet olivat erittäin sitoutuneesti mukana. Olemme vakuuttuneita siitä, että uusi sopimus tuo meille entistä paremman palvelutason ja kustannustehokkaamman pitkän aikavälin kiinteistönhuollon. Painopiste on energiankäytön tehostamisessa, mikä sopii hyvin kestävän kehityksen tavoitteisiimme”, sanoo Rasmus Billborn, OKQ8 Scandinavian johtaja.

OKQ8 Scandinavia kuuluu Caverionin Kiinteistöjen käyttäjät -asiakassegmenttiin. Lue lisää palveluistamme Kiinteistöjen käyttäjät -asiakassegmentille.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Erika Björnesparr, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Ruotsi, puh. +46 73 050 92 85, erika.a.bjornesparr@caverion.com
Tilaa tiedotteet: