26.09.2017 Lehdistötiedote

Caverion aloittaa ABLOY OS -kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjänä

Caverion aloittaa ABLOY OS -kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmän jälleenmyyjänä

Caverion on allekirjoittanut Abloy Oy:n kanssa valtakunnallisen sopimuksen ABLOY OS -kulunvalvonta- ja turvallisuusjärjestelmästä, ja toimii jatkossa järjestelmän valtuutettuna jälleenmyyjänä ja asennusliikkeenä sekä järjestelmään liittyvien palveluiden tuottajana. Caverion pystyy laajan palveluverkostonsa avulla takaamaan koko maan kattavan palvelun ja ensiluokkaisen palvelutason.

”Abloy investoi voimakkaasti digitaalisiin ohjelmistopohjaisiin turvallisuus- ja kulunvalvontaratkaisuihin, ja tähän liittyen olemme juuri lanseeranneet ABLOY OS -ratkaisun markkinoille. Olemme innoissamme päästessämme aloittamaan yhteistyön merkittävän talotekniikan ja turvajärjestelmien osaajan kanssa”, sanoo Abloy Oy:n kulunvalvonnan liiketoiminnan johtaja Tuukka Parviainen.

ABLOY OS on moderni, jatkuvasti kehittyvä, selainpohjainen turvallisuus- ja kulunvalvontajärjestelmä, joka perustuu rooli- ja aluepohjaiseen kulun- ja tilojen valvontaan ja tarjoaa monipuoliset rajapinnat kolmansien osapuolien järjestelmiin, kuten videovalvontaan ja rikosilmoittimiin. Käyttöoikeuksien ylläpito ja reaaliaikaisen tilannekuvan saaminen yhdestä käyttöliittymästä helpottaa hallinnointia ja seurantaa. ABLOY OS sisältää aina graafisen karttapohjan rakennuksineen, kerroksineen sekä tiloineen, joissa eri kulunvalvontaan liittyvät kohteet sijaitsevat. ABLOY OS on helposti integroitavissa Caverionin käyttämiin RI- ja kameravalvontatuotteisiin.

“Uskomme ABLOY OS -käyttöjärjestelmään ja tulemme palkkaamaan uusia ammattilaisia ja kouluttamaan nykyistä henkilökuntaamme järjestelmää varten. ABLOY OS -jälleenmyyntisopimuksen ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, sanoo Caverion Suomi Oy:n liiketoimintapäällikkö Jussi Aaltojärvi.

ABLOY OS on suomalainen tuote, jonka edeltäjillä on pitkä historia suomalaisilla kulunvalvontamarkkinoilla.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Kaisa Korkala, markkinointi- ja viestintäpäällikkö, Caverion Suomi Oy, kaisa.korkala@caverion.com, puh. 050 387 9429 Jari Perälä, myynti- ja markkinointijohtaja, Abloy Oy, jari.perala@abloy.com, puh. 0400 328 599
Tilaa tiedotteet: