02.01.2017 Sijoittajauutinen

Ari Lehtoranta aloittaa Caverion Oyj:n toimitusjohtajana

Ari Lehtoranta aloitti Caverion Oyj:n toimitusjohtajana eilen 1.1.2017. Lehtoranta on ollut Caverionin hallituksen jäsen yhtiön perustamisesta saakka sekä puheenjohtajana vuodesta 2015 vuoden 2016 marraskuuhun saakka.

“Uusi vuosi alkaa kiinnostavilla haasteilla. Uskon, että keskitymme seuraavaksi luomaan Caverioniin sellaista johtamis- ja organisaatiokulttuuria, joka tukee paremmin palvelu- ja projektiliiketoimintaamme. Toivon, että jatkossa Caverion tunnetaan markkinoilla entistä paremmin ja nimenomaan palveluyhtiönä. 17 000 työntekijämme hyvä palveluasenne, laatu ja tehokkuus ovat siinä avainasemassa”, Lehtoranta sanoo. 

Caverionin väliaikainen konsernijohtaja Sakari Toikkanen jatkaa konsernin kehityksestä ja markkinoinnista vastaavana johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Hän raportoi tehtävässään konsernin toimitusjohtaja Ari Lehtorannalle.

Ari Lehtorannan CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Ari Lehtoranta, yhteydet markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Alakuijalan kautta, puh. 040 8400 251, paivi.alakuijala@caverion.com
Tilaa tiedotteet: