07.04.2016 Sijoittajauutinen

Pankaboard ja Caverion sopimukseen Pankakosken tehtaan Teknisestä huollosta ja kunnossapidosta

Pankaboard ja Caverion sopimukseen Pankakosken tehtaan Teknisestä huollosta ja kunnossapidosta

Caverion on tehnyt Pankaboardin omistaman Pankakoski Mill Oy:n kanssa kumppanuussopimuksen. Caverion vastaa Lieksan Pankakoskella sijaitsevan kartonkitehtaan Teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä niihin liittyvien Palveluiden johtamisesta huhtikuun alusta alkaen pitkäaikaisella sopimuksella. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Kumppanuuteen liittyen 32 henkilöä Pankakosken tehtaan kunnossapidosta siirtyi nykyiseltä palveluntuottajalta Caverion Suomi Oy:n palvelukseen 1.4.2016 alkaen.

”Caverionilla on vahva metsäteollisuuden osaamisverkosto, jota pääsemme nyt hyödyntämään. Yhtiöllä on lisäksi halua ja kykyä kehittää kunnossapitoamme ja sen resursointia monipuolisesti tulevaisuudessa”, sanoo Pankaboardin toimitusjohtaja Lauri Junnila.

”Sopimus Pankaboardin kanssa vahvistaa asemaamme laaja-alaisena palveluntuottajana metsäteollisuuden asiakkaille”, kertoo Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja Juhani Pitkäkoski.

Pankaboard tarjoaa laadukkaita kartonkiratkaisuja pakkauksiin, erilaisiin graafisiin ja teollisiin käyttötarkoituksiin sekä tarjoilutuotteisiin ollen maailmanlaajuisesti johtava paksujen taivekartonkien ja päällystämättömien erikoiskartonkien valmistaja.

Pankaboard kuuluu Caverionin Teollisuus-asiakassegmenttiin.

Lisätietoja: Ingrid Peura, viestintäpäällikkö, Caverion Teollisuuden ratkaisut, puh. 050 571 5553, ingrid.peura@caverion.fi.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: