HUK Coburg-data centre, source HUK Coburg.JPG
28.06.2016 Sijoittajauutinen

Caverion ja saksalainen vakuutusyhtiö HUK Coburg solmivat Managed Services -sopimuksen

Caverion ja saksalainen vakuutusyhtiö HUK Coburg solmivat Managed Services -sopimuksen

Caverion on solminut Managed Services -sopimuksen saksalaisen vakuutusyhtiö HUK Coburgin kanssa. Caverion vastaa Coburgissa sijaitsevan logistiikka- ja datakeskuksen toimintojen ohjauksesta sekä teknisestä huollosta ja kunnossapidosta lähes kaikkien taloteknisten järjestelmien ja tuotteiden osalta. Viisivuotisen sopimuksen arvoa ei julkisteta.

“Olemme yksi johtavista talotekniikkayhtiöistä, ja työntekijöillämme on pitkä kokemus erittäin vaativien rakennusten, kuten datakeskusten, suunnittelusta, toteutustyöstä sekä kunnossapidosta. Huomioimme kiinteistöjen koko elinkaaren, mikä asiakkaan näkökulmasta maksimoi palvelujen saatavuuden sekä energia- ja kustannustehokkuuden pitkällä aikavälillä,” sanoo Werner Kühn, Caverionin Saksan divisioonasta vastaava johtaja.

Palvelujen saatavuuden takaamiseksi Caverion on perustanut ympärivuorokautisen päivystys- ja hälytyskeskuksen. Jäähdytys ja palosuojaus ovat kriittisiä datakeskuksen toiminnalle. Caverionin asiantuntijoilla on kokonaisvastuu jäähdytysteknologiasta sekä sprinklereistä ja kaasusammutusjärjestelmistä.

Sopimus kattaa seuraavat tekniset tuotealueet: Lämmitys, vesi ja viemäri, Ilmanvaihto ja ilmastointi, Jäähdytys, Informaatio- ja viestintäteknologia, Turvallisuus ja Automaatio. HUK Coburg kuuluu Caverionin kiinteistöjen käyttäjät -asiakassegmenttiin.

Kuva: HUK Coburgin datakeskus (lähde: HUK Coburg).

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Barbara Gehrmann, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 89 3742 88 114, barbara.gehrmann@caverion.com
Tilaa tiedotteet: