29.02.2016 Sijoittajauutinen

Muutoksia Caverion-konsernin johtoryhmään

Muutoksia Caverion-konsernin johtoryhmään

Caverionin painopisteen siirtyessä kehityksestä toimeenpanoon ja kasvuun, yhtiön johtoryhmässä toteutetaan seuraavat muutokset 1.3.2016 alkaen.

Konsernitoiminto konsernin strategia ja kehitys lakkautetaan, ja sen tehtävät jaetaan kahdelle muulle konsernitoiminnolle. Muutoksen tavoitteena on keskittyä laajemmin konsernin yritysarkkitehtuurin toimeenpanoon sekä tehokkaaseen hankintaan konserninlaajuisesti. Informaatioteknologia sekä järjestelmänhallinta (IS/IT) sekä strategia ja yrityskaupat (M&A) siirretään osaksi liiketoiminnan kehitys ja markkinointi -konsernitoimintoa, jota johtaa Carina Qvarngård. Hankinta siirretään osaksi palvelutuotannon ja –toimitusten kehitys -konsernitoimintoa, jota johtaa Matti Malmberg. Muutoksilla ei ole vaikutusta divisioonien operatiiviseen toimintamalliin.

Lakkautettavan konsernin strategia ja kehitys –konsernitoiminnon johtaja Sakari Toikkanen jatkaa konsernin palveluksessa. Toikkanen keskittyy jatkossa päätoimisesti strategian toimeenpanoon sekä yrityskauppaprosessien edistämiseen konsernissa. Toikkanen jää pois konsernin johtoryhmästä 1.3.2016.

Liite: Caverionin organisaatiokaavio 1.3.2016 alkaen (englanniksi)

Lisätietoja: Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.fi

Merja Eskola, Senior Vice President, Group Human Resources (Henkilöstö), puh.  040 7440 990, merja.eskola@caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: