Caverion.jpg
08.11.2016 Sijoittajauutinen

Caverionille uusi Managed Services -sopimus koskien 47 koulua Malmössa

Caverionille uusi Managed Services -sopimus koskien 47 koulua Malmössa

Caverion ja ruotsalainen Malmön kaupunki ovat tehneet Managed Services -sopimuksen. Caverion on vastuussa Toimintojen ohjauksesta, mukaan lukien Teknisestä huollosta ja kunnossapidosta 47:ssä kaupungin koulussa.

”Olemme iloisia saadessamme Caverionin kumppaniksemme. Luotamme heidän osaamiseensa näin laajan mittakaavan palvelutuotannossa sekä hyvän sisäilman varmistamisessa koululaisille ja henkilökunnalle, sanoo Jenny Groothuis, Malmön kaupungin kiinteistöyksikön päällikkö.

Marraskuun alussa käynnistyvän 3,5 -vuotisen sopimuksen arvo on 2,3 miljoonaa euroa. Kiinteistöjen pinta-ala on arviolta noin 285 000 neliömetriä.

”Odotamme innolla läheistä yhteistyötä sekä kaupungin koulujen pitkäjänteisen kehittämisen aloittamista Malmön kaupungin kanssa. Monet julkisen sektorin asiakkaistamme Ruotsissa etsivät tehokkaampia keinoja kiinteistöjen johtamiseen, ja Malmössä meillä on mahdollisuus näyttää osaamistamme. Tärkeä osa työtämme on varmistaa optimaalinen oppimisympäristö, mukaan lukien hyvä koulujen sisäilma”, sanoo Klas Tocklin, Caverionin Ruotsin divisioonajohtaja.

Sopimus kattaa seuraavat tekniset tuotealueet: Lämmitys, vesi ja viemäri, Sähköistys, Automaatio sekä Turvallisuus ja Automaatio. Malmössä on noin 280 000 asukasta. Malmön kaupunki kuuluu Caverionin julkinen sektori -asiakassegmenttiin.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Erika Björnesparr, viestintä- ja markkinointijohtaja, Caverion Ruotsi, puh. +46 73 050 92 85, erika.a.bjornesparr@caverion.com
Tilaa tiedotteet: