Smolny residential complex-StPetersburg-source YIT.jpg
26.05.2016 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa Suuren projektin YIT:n arvoasuntokohteseen Pietarissa, Venäjällä

Caverion toteuttaa Suuren projektin YIT:n arvoasuntokohteseen Pietarissa, Venäjällä

Caverion on allekirjoittanut YIT:n kanssa sopimuksen taloteknisten järjestelmien asentamisesta YIT:n arvoasuntokohteeseen. Smolny prospekt -niminen kerrostalokokonaisuus rakentuu Pietarin historialliseen keskustaan. Caverion on vastuussa Projektin johtamisesta ja Projektin toteutuksesta. Sopimus kattaa Lämmitys-, vesi- ja viemäri-, Ilmanvaihto- ja Ilmastointi- sekä Turvallisuusjärjestelmät. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Sopimuksen kohteena on kolme peruskorjattavaa, 7-8 –kerroksista taloa, joiden kokonaispinta-ala on 89 580 neliömetriä. Huoneistoja on yhteensä 395 ja maanalaisessa pysäköintihallissa on 754 autopaikkaa. Asennustyöt ovat jo alkaneet, ja töiden odotetaan valmistuvan vuoden 2017 mennessä.

Smolny prospekt –kerrostalokokonaisuus yhdistää kolme uutta uusklassiseen tyyliin suunniteltua asuinrakennusta ja kolme 1800-luvun lopulla rakennettua historiallista taloa. Vaativimmat korjaustyöt liittyvät historialliseen osaan ja sen alkuperäisen ulkoasun säilyttämiseen.

YIT kuuluu Caverionin Rakennusliikkeet –asiakassegmenttiin.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Havainnekuva kerrostalokohteesta (lähde: YIT) Lisätietoja: Natalia Tikhomirova, viestintäpäällikkö Pietarin alueella, tel. +7 921 946 58 26, natalija.tikhomirova@caverion.com
Tilaa tiedotteet: