National Gallery of Denmark.jpg
24.11.2016 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa Suuren projektin Tanskan kansallisgalleriaan – taide-esineille parempaa sisäilmaa

Caverion toteuttaa Suuren projektin Tanskan kansallisgalleriaan – taide-esineille parempaa sisäilmaa

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Tanskan kansallisgallerian teknisten asennusten uusimisesta. Sopimuksen arvo on noin 5,4 miljoonaa euroa.

Kööpenhaminassa sijaitsevan galleriarakennuksen lämmitysjärjestelmä vaihdetaan vesikiertoiseen kaukolämpöön, mikä edellyttää uusien ilmankostutusjärjestelmien asennusta. Tästä johtuen myös ilmanvaihto-, sähköistys- ja lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmät uusitaan perusteellisesti. Asennusten uusiminen on välttämätöntä, sillä vuonna 2017 Kööpenhaminan kunnallinen vesi- ja energiayhtiö HOFOR lopettaa höyrylämmön jakelun rakennukseen. Tällä hetkellä höyryä käytetään sekä rakennuksen lämmitykseen että ilmanvaihtoilman kosteuttamiseen.

”Olemme mielellämme mukana varmistamassa, että Tanskan kansallisgallerian taideteokset saavat paremman sisäilman”, sanoo Knut Gaaserud, Caverionin Tanska-Norjan divisioonajohtaja.

Lämmitysjärjestelmän muutoksesta vastaa HOFOR. Caverionin vastuulla on höyrylämpöjärjestelmän purku sekä uuden lämmitysjärjestelmän asennus. Caverionin asiantuntijat vastaavat myös uuden jäähdytysjärjestelmän asennuksesta.

Tanskan kansallisgalleriassa on esillä sekä tanskalaista että kansainvälistä taidetta. Gallerialla on Tanskan laajin taidekokoelma, josta huolehtii noin 180 gallerian työntekijää.

Projekti alkaa marraskuussa 2016 ja päättyy vuoden 2017 lopussa. Caverionin vastuulla on Projektin toteutus Ilmanvaihdon, Sähköistyksen, Lämmitys-, vesi- ja viemäri- sekä Jäähdytysjärjestelmien osalta. Tanskan kansallisgalleria kuuluu Caverionin kiinteistöjen käyttäjät -asiakassegmenttiin.

Kuva: Tanskan kansallisgalleria

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Louise Wilhelmsen, viestintäkonsultti, Caverion Tanska, puh. +45 61 89 58 83, louise.wilhelmsen@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: