Faculty of Engineering at the campus Garching, source TU Muenchen.jpg
30.05.2016 Sijoittajauutinen

Caverion jatkaa Palveluiden johtamista Münchenin Teknillisellä yliopistolla Saksassa

Caverion jatkaa Palveluiden johtamista Münchenin Teknillisellä yliopistolla Saksassa

Caverion ja Münchenin Teknillinen yliopisto ovat sopineet jatkavansa Palveluiden johtamissopimusta. Sopimus on jatkoa olemassa olevalle yhteistyölle, joka alkoi Garchingin kampuksella jo 1990-luvulla. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Yli 25 Caverionin työntekijää vastaavat kampuksella Palveluiden johtamisesta, mukaan lukien  teknisten järjestelmien hallinnasta, toiminnasta ja käytettävyydestä kaikilla teknisillä tuotealueilla. Näitä ovat Lämmitys, vesi ja viemäri, Ilmanvaihto ja ilmastointi, Jäähdytys, Sähköistys, Informaatio- ja viestintäteknologia, Turvallisuus sekä Automaatio. Garchingin kampuksen pinta-ala on noin 295 000 neliömetriä. Osana sopimusta Caverion toteuttaa myös kiinteistötietojärjestelmän (CAFM). Caverion on hyödyntänyt järjestelmää yliopistolla toimintojen sääntelyyn sekä dokumentointiin, ja jatkossa järjestelmää laajennetaan ja optimoidaan.

”Projektitiimillämme on käytössä mobiililaitteet, joiden avulla voimme seurata ja tehostaa teknisiin asennuksiin liittyviä toimintoja. Tällä tavoin luomme hyvät olosuhteet Münchenin Teknillisen yliopiston käyttäjille,” sanoo Werner Kühn, Caverionin Saksan divisioonajohtaja.

Münchenin tekninen yliopisto kuuluu Caverionin julkisen sektorin -asiakassegmenttiin.

Kuva Insinööritieteiden tiedekunnasta Garchingin kampuksella (lähde: TU Muenchen)

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Barbara Gehrmann, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 89374288114, Barbara.gehrmann@caverion.com
Tilaa tiedotteet: