07.04.2016 Lehdistötiedote

Caverion jatkaa Hoasin kiinteistöjen teknisen huollon ja kunnossapidon kumppanina

Caverion jatkaa Hoasin kiinteistöjen teknisen huollon ja kunnossapidon kumppanina

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiön kanssa Hoasin omistamien opiskelija-asuntokiinteistöjen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta. Uudistettu sopimus jatkaa aiempaa yhteistyötä aluksi kahden vuoden määräajan ja sen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana.

”Hoasin kiinteistöstrategian ytimessä on asiakaskeskeisyys ja asumisen viihtyvyys. Viihtyvyys on kokonaisvaltainen asia, johon kiinteistöjen ylläpito ja olosuhteet vaikuttavat merkittävällä tavalla. Caverionilla on pitkä kokemus kiinteistöjemme ylläpidosta ja halusimme uudistaa palvelusopimuksen tukemaan entistä selkeämmin tavoitteitamme”, sanoo Hoasin kiinteistöjohtajaKim Lindholm.

Palvelusopimus kattaa lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys- ja sähköistysjärjestelmien ennakkohuollot ja viankorjauksen, rakennustekniset muutos- ja korjaustyöt sekä muuttotarkastukset. Sopimuksen piiriin kuuluu yli 100 kiinteistöä, joissa on noin 9200 asuntoa ja noin 18 000 asukasta.

”Olemme tehneet Hoasin kanssa yhteistyötä jo pitkään. Hoasin uusiessa kiinteistöstrategiansa olemme iloisia, että pääsemme mukaan toteuttamaan sitä uudella toimintamallilla. Uudelle tasolle viedyllä kumppanuudella pystymme tuottamaan Hoasin strategiaa tukevan palvelukokonaisuuden”, sanoo liiketoimintajohtaja Raimo Ojanen Caverionista.

Lisätietoja:

Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: