Metsä Fibre Vilppula.jpg
07.11.2016 Sijoittajauutinen

Caverion ja Metsä Fibre sopivat Vilppulan sahan kunnossapidosta

Caverion ja Metsä Fibre sopivat Vilppulan sahan kunnossapidosta

Caverion on tehnyt kumppanuussopimuksen Metsä Fibren kanssa Vilppulan sahan kunnossapidosta, sekä siihen liittyvien palveluiden johtamisesta joulukuusta 2016 alkaen toistaiseksi. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Caverion ja Metsä Fibre ovat jo aiemmin tänä vuonna tehneet kumppanuussopimuksen Lappeenrannan ja Rengon sahojen kunnossapidosta. Kolmannen sahan kunnossapitotoimintojen siirtyminen Caverionille laajentaa käynnissä olevaa yhteistyötä. Kumppanuus tähtää jatkuvaan toiminnan, kilpailukyvyn ja laadun parantamiseen ja se tukee Metsä Fibren tehokkuutta sekä keskittymistä omaan ydinliiketoimintaan.

”Tehostamme toimintaamme kumppanuuden avulla. Caverionilla on monipuolista kunnossapidon osaamista eri toimialoilta ja yhtiö panostaa toimintojen kehittämiseen laajasti”, toteaa Metsä Fibren Sahaliiketoiminnan johtaja Jani Riissanen.

”Kumppanuutemme Metsä Groupin kanssa syvenee edelleen tämän uuden sopimuksen myötä. Strateginen kasvutavoitteemme on vahvistaa edelleen asemaamme kunnossapidon palveluissa teollisuuden asiakkaillemme, etenkin metsäteollisuudessa”, sanoo Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtaja Juhani Pitkäkoski

Metsä Fibre on osa Metsä Groupia ja kuuluu Caverionin Teollisuus-asiakassegmenttiin.

Kuvalähde: Metsä Fibre

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com (kirsi.hemmila@caverion.fi)
Tilaa tiedotteet: