Teollisuuden huolto- ja asennuspalvelut Nesteen Porvoon jalostamolla

 
icon-113.png

Yhteistyöllämme
pitkät perinteet Porvoon Kilpilahdessa

IndustrialMaintenance.png

Suurseisokit
vaativat lisäresursseja ja aikatauluosaamista

helmet plain.png

Työturvallisuus
äärimmäisen tärkeää jalostamolla

 Neste ja Caverion ovat jo useiden vuosien ajan tehneet tiivistä yhteistyötä, jonka ansiosta Caverion tuntee hyvin Nesteen Kilpilahden toiminnot ja sen erityispiirteet sekä tinkimättömän suhtautumisemme turvallisuuteen ja toiminnan tehokkuuteen.

Juha-Matti Väisänen, kehityspäällikkö, Porvoon jalostamo, Neste

Tavoitteet

  • Nesteen jalostamo sijaitsee Pohjoismaiden suurimmalla kemianteollisuusalueella Porvoon Kilpilahdessa.
  • Tuotantotehokkuus: teollisuusalueen suurseisokit ja laitospysäytykset ovat suuria taloudellisia panostuksia. Jotta seisokkeihin ja pysäytyksiin kuluva aika voidaan minimoida, tarvitaan kunnossapitotöihin kiireisellä aikataululla joustavaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa.
  • Työturvallisuus: jalostamon korkeapaineistettu putkistot ja räjähdysvaaralliset tilat vaativa erityistä työturvallisuusosaamista esimerkiksi hitsaamisen ja sähköautomaation osalta.
P59A2267.jpg
Neste_230921__MI_5287_hires.jpg

Ratkaisut

  • Toimitamme osaavia lisäresursseja seisokkeihin ja laitospysäytyksiin. Hallinnoimme seisokien ja pysäytysten aikana tehtävien huoltotöiden aikatauluja niin, että arvokas pysäytysaika käytetään mahdollisimman tehokkaasti.
  • Olemme toimineet Nesteen pitkäaikaisena asennus- ja huoltokumppanina jalostamon perustamisesta lähtien.
  • Tarjoamiimme huolto- ja asennuspalveluihin kuuluvat lämmönvaihdinhuolto, putkisto- ja teräsrakennepalvelut, pumppuhuolto, sähkönjakeluprojektit, muuntamosähköistys ja instrumentointipalvelut.
  • Pitkän yhteistyön ansiosta henkilöstöllemme on kertynyt syvää kokemusta laitoksen teknisistä järjestelmistä ja laitteiden yksilöllisistä huoltotarpeista, joten toiminta on erittäin kustannustehokasta ja turvallista.

 Caverionin kunnossapitoon ja asennustoimintoihin keskittyneet ammattilaiset ovat olleet meille tärkeä resurssi aikataulu- ja turvallisuuskriittisissä jalostamon prosessiyksiköiden huoltoseisokeissa ja kunnossapitotöissä.

Juha-Matti Väisänen, kehityspäällikkö, Porvoon jalostamo, Neste

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin