Kauppakeskus Puuvillan älykäs pysäköintijärjestelmä tehostaa toimintaa

Pysäköintijärjestelmä
tuottaa asiakaslaskentaan liittyvää analytiikkaa, joka helpottaa kauppakeskuksen kehittämistä

Kauppakeskus
koostuu noin 2 000 pysäköintiruudusta ja 60 liiketilasta

 Tavoitteenamme oli löytää nykyaikainen ja innovatiivinen järjestelmä, joka laskee reaaliaikaisesti henkilömäärien liikkeistä ja autojen määrästä. Datan hyödyntäminen on mahdollistanut uudenlaisen liiketoimintamallin syntymisen ja pystymme myös luomaan uudenlaista lisäarvoa asiakkaillemme.   

Juha Veistonen, Porin Puuvillan kiinteistöjohtaja

 

Tavoitteet

  • Löytää työkalut helpottamaan kauppakeskuksen kiinteistöjohtamista sekä tehostaa turvallisuutta
  • Helpottaa ja parantaa kauppakeskuksen ja sen laajojen parkkialueiden käytettävyyttä ja nostaa käyttökapasiteettia
Kauppakeskuksen iloisia asiakkaita
Henkilö pysäköimässä autoa

Ratkaisut

  • Paransimme kauppakeskuksen kiinteistön turvallisuutta asentamalla kohteeseen uudet kulunvalvonta-, tunkeutumisenilmaisu-, kamera-, äänentoisto ja hätäkuulutusjärjestelmät.
  • Huolehdimme myös kauppakeskuksen spriklerien ja paloilmoittimien vuosihuolloista ja kuukausikokeista.
  • Innovoinnin ja yhteisen kehittämisen tuloksena, kauppakeskuksen tarpeet täsmentyivät ja laajenivat aiotusta ja solmimme myös ylläpito- ja huoltosopimuksen.
  • Tiiviin asiakastyön ansiosta asensimme tiloihin lisäksi myös älykkään pysäköintijärjestelmän, joka auttaa kauppakeskukseen tulevia asiakkaita sekä helpottaa kauppakeskuksen johtamista mm. tuottamalla asiakaslaskentaan liittyvää analytiikkaa.
  • Älykäs pysäköintijärjestelmä sekä asiakaslaskentaan liittyvän analytiikan integrointi onnistuu Caverionin SmartView -järjestelmään. Analytiikka pystytään hyödyntämään tulevaisuudessa liiketoiminnassa sekä kauppakeskuksen asiakkaiden ja toimijoiden tarpeisiin vastaamisessa.

Kauppakeskus Puuvilla on Satakunnan kaupan, palvelujen ja tapahtumien keskittymä Porissa Kokemäenjoen rannassa. Kaupunkikortteliin on kehitteillä 20 000 kem2:n asuntoalueen rakentaminen ja kauppakeskuksen laajentaminen 6 000 m2:llä. Kauppakeskus Puuvillalla on platinatason LEED-ympäristösertifikaatti.

 

 Tämä on myös iso turvallisuustekijä, sillä pystymme esimerkiksi seuraamaan normaalista poikkeavaa käytöstä. Tulevaisuudessa äly ja tekniikka lisääntyvät järjestelmissä ja aiomme olla siinä mukana. Iso kiitos kuuluu tästä Caverionin henkilöstölle.   

Juha Veistonen, Porin Puuvillan kiinteistöjohtaja

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin