CABB: pitkäaikaista teollisuuden kumppanuutta

 

CABB on hienokemian alalla toimiva yritys, jonka Suomen-tehdas sijaitsee Kokkolan Suurteollisuusalueella. Kokkolassa yritys valmistaa maatalouskemikaalituotteita ja välituotteita suurille kansainvälisille kemianyhtiöille. Tuotantoprosessissa hyödynnetään monia vaativia kemiallisia reaktioita, joten tuotannon toimivuuden ja turvallisuuden varmistaminen on tärkeää.

Caverionilla työskentelevä kunnossapitohenkilökunta on hoitanut Kokkolan tehtaan huoltotehtäviä tehtaan rakentamisesta asti. Työntekijöidemme asiantuntijuus ja paikallistuntemuksemme ovat onnistuneen kumppanuuden ytimessä.

Caverion mahdollistaa joustavan kunnossapidon

Caverionilla on CABB:n kanssa voimassa oleva kunnossapitosopimus, joka kattaa LVI:n ja joukon muita töitä. Teemme myös mekaanista asennusta, sähköasennuksia, rakennustyötä ja suunnittelua tarpeen mukaan.

”Rakennuskunnossapidon tehtävissä meidän tarvitsee vain soittaa, niin Caverionilta löytyy välittömästi tekijä paikalle. Kanssakäyminen caverionilaisten kanssa on välitöntä. He ovat hyvin perehtyneitä tilanteeseemme”, sanoo CABB:n tehdaspalvelupäällikkö Jouko Riihimäki.

Hallinnoimme myös CABB:n varaosavarastoa ja koordinoimme sekä varaosien käyttöä että hankintaa yhdessä asiakkaan kanssa. Suurella teollisuusalueella varaosat kulkeutuvat helposti väärään paikkaan tai jäävät kirjaamatta järjestelmään, joten varaston hallinnoinnin ulkoistaminen vähentää huomattavasti asiakkaan työkuormaa.

Suunnittelupalvelut osana kumppanuutta

Kunnossapidon ohella tarjoamme CABB:lle sähkö-, putkisto- ja prosessisuunnittelupalveluita osana kumppanuuttamme. Hallinnoimme lisäksi CABB:n Kokkolan-tehtaan piirustusarkistoja.

”Yksi tarjoomamme vahvuuksista ovat avaimet käteen -toimitukset. Tarkastamme lähtötilanteen ja tarpeet yhdessä asiakkaan kanssa, minkä jälkeen suunnittelemme, kaavoitamme ja toteutamme toimituksen valmiina pakettina”, kertoo Caverionin aluejohtaja Harry Still.

Paikallisen kumppanin ansiosta apu on aina lähellä

Tuotantolaitoksen henkilöstötarpeet vaihtelevat vuoden mittaan, eikä ennakoiva kunnossapitokaan kykene ennakoimaan kaikkia tilanteita. Toimitamme tarvittaessa lisähenkilöstöä CABB:n seisokkeihin tai kiireellisiin korjaustöihin.

”Suurin haaste vikatilanteen sattuessa on korjaushenkilökunnan saaminen paikalle heti kun tilanne on päällä. Tuotannon jatkumisen varmistus on usein tunneista kiinni”, sanoo Still.

Pystymme paikallisena toimijana tarjoamaan henkilöstöä lyhyelläkin varoitusajalla. Pitkään jatkunut yhteistyö asiakkaan kanssa takaa nopean ja kohdistetun reagoinnin juuri CABB:n laitoksen haasteisiin. 

”Caverionilla on hyvä paikallistuntemus heidän toimintansa monilla osa-alueella. Tämä todella edesauttaa työtämme”, Riihimäki toteaa.

Asiantuntevaa teollisuuden kunnossapitoa

Kiinnostuitko? Lue lisää teollisuuden kunnossapidon palveluistamme ja ota yhteyttä – kerromme mielellämme, miten voisimme tehostaa sinun laitoksesi toimintaa!

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin