Sähköasennuksia ja kunnossapitotöitä Kevitsan kaivosalueella

 

Caverion on toiminut Sodankylässä sijaitsevan Boliden Kevitsan kaivoksen yhteistyökumppanina sähköasennus- ja kunnossapitoprojekteissa kaivoksen perustamisesta asti. Caverion tarjoaa joustavasti ammattimaista henkilökuntaa kaivosalueen tarpeisiin sekä lisähenkilökuntaa kiireellisiin töihin.

Luotettavat asennusprojektit turvallisesti ja nopeasti

Kevitsaan tarvitaan säännöllisesti sähköalan ammattilaisia projektiluontoisiin tehtäviin, ja Caverionin asiantuntijat ovatkin olleet mahdollistamassa kaivoksen sujuvaa toimintaa sen perustamisesta lähtien.

”Sähköturvallisuusnäkökulma on meille tärkeä yhteistyökumppaneita valitessa”, sanoo Boliden Kevitsan sähköosaston insinööri Petri Koivula. ”Caverionilla on viranomaissäädökset tunteva, ammattitaitoinen henkilökunta, joten voimme olla varmoja siitä, että asennukset tehdään turvallisesti, asennusstandardeja noudattaen.”

Sähköasennukset ovat usein kiireellisiä ja on tärkeää, ettei projektien eteneminen tai kaivoksen toiminta kärsi sähkötöiden viivästymisestä. Caverion toimittaa projekteihin tarvittavan määrän henkilöstöä, jotta asennus- ja kunnossapitotyöt etenevät ajallaan.

Välitöntä yhteistyötä Sodankylässä

Olemme toimineet Kevitsan kaivoksen erilaisissa projekteissa menestyksekkäästi jo kymmenen vuoden ajan.

”Caverion on osoittautunut vuosien aikana erittäin luotettavaksi, ammattitaitoiseksi ja hyväksi yhteistyökumppaniksi niin henkilöiden kuin organisaationsakin osalta”, sanoo Koivula.

Yhteistyö on ollut hedelmällistä puolin ja toisin, kiitos Kevitsan kaivoksen positiivisen työkulttuurin, joka kannustaa välittömään kanssakäymiseen urakoitsijoiden ja Kevitsan oman henkilökunnan välillä. Koivula kertoo, että Kevitsassa pyritään edistämään kulttuuria, jossa urakoitsijat ovat aina tervetulleita. ”Meillä urakoitsijat ovat alusta asti olleet yhtä tervetulleita yhteiseen kahvipöytään kuin talon oma väkikin – meille on tärkeää pitää kiinni siitä, että urakoitsijoita kohdellaan tasavertaisesti ja Kevitsassa on reilu meininki.”

”Kevitsassa on mukava työympäristö ja olemme saaneet kerättyä sinne erinomaisen tiimin asiantuntevaa henkilöstöä. Projekteissa onnistuminen vaatii nimenomaan hyvän tiimin – asentajiemme ammattitaito on syy, miksi olemme saaneet aina uusia projekteja tehtäväksi Kevitsassa”, kertoo Caverionin projektipäällikkö Tuomas Postila.

Sähköasennus-, taajuusmuuttajahuolto-, ja automaatioprojekteja pitkällä kokemuksella

Olemme tehneet vuosien varrella Kevitsassa esimerkiksi taajuusmuuttajahuoltoja, saattolämmitysratkaisuja sekä rakennus- ja automaatiosähköasennuksia. Elinkaariosaamisemme ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaalle kaikki palvelut suunnittelusta toteutukseen ja pitkäjänteiseen kunnossapitoon.

Taajuusmuuttajien huolto on erikoisosaamista vaativaa työtä. Caverion on Danfossin valtuutettu kumppani ja olemmekin tehneet Kevitsan kaivoksen Vacon-taajuusmuuttajien huolto-, vianetsintä- ja konfigurointitöitä. Valtuutetun kumppanin käyttö varmistaa, että työ tehdään asianmukaisesti ja laitteet toimivat kuten pitää.

Lisäksi teemme sähköasennuksia ja kaapelointeja pitkällä kokemuksella. Esimerkiksi Kevitsan uuden 14 megawatin Myllyhallin prosessisähkötyöt ja automaatiosähköistykset ovat Caverionin toteuttamat. Turvallisuus ja toimintavarmuus ovat tärkeitä näkökohtia Kevitsassa, ja pitkän kumppanuutemme ja asiantuntijuutemme vuoksi asiakas voi luottaa siihen, että he saavat tarvittavat asennuspalvelut vaivattomasti meiltä. 

Ammattimaista asennustyötä ja joustoa teollisuuden projekteihin

Pitkään jatkuneen yhteistyön taustalla on ennen kaikkea molemminpuolinen luottamus ja henkilöstömme asiantuntijuus.

”Arvostan Caverionin asennushenkilökunnan omistautumista ja ammattitaitoa, eikä työn laadusta ole koskaan tarvinnut valittaa”, sanoo Koivula.

Tarjoamme asiakkaillemme laaja-alaisen palveluportfolion ja joustavan tuen muuttuviin henkilöstötarpeisiin. Toimipisteemme eri puolilla Suomea takaavat sen, että asiantuntevaa, paikallista henkilökuntaa on saatavilla projekteihin lyhyelläkin varoitusajalla. Asiakaspalveluhenkisyytemme tukee pitkiä kumppanuussuhteita ja työssä onnistumista.

Miten voimme auttaa?

Jos etsit ammattitaitoista asennus- ja kunnossapitohenkilökuntaa teollisuuslaitokseesi, ota yhteyttä ja pyydä tarjous – selvitämme mielellämme, miten voisimme palvella sinua. Tutustu myös muihin teollisuuden palveluihin.

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin