Tuotantolaitteiden suunnittelu, valmistus ja asennus

Teollisuuden tarvitsemien tuotantolaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on otettava huomioon…

Teollisuuden tarvitsemien tuotantolaitteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on otettava huomioon monta eri näkökulmaa, kuten suunnittelun tarkkuus, laitteiden kestävyys, luotettavuus, huollettavuus.

Tuotantolaitteiden turvallisuuden on täytettävä kaikki turvallisuusvaatimukset ja standardit. Teollisuuslaitoksen tuotantoprosessin näkökulmasta tuotantolaitteiden on oltava kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä ja energiatehokkaita. Myös laitteiden automaatio parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teollisuuden tarvitsemia tuotantolaitteita. Laiterakennus tehdään joko omassa konepajassamme tai vaihtoehtoisesti alihankintana luotettavien kumppaneidemme kanssa. Kokoonpano ja käyttöönotto tapahtuu asiakkaan tuotantotiloissa.

Olemme erikoistuneet henkilönostimien ja työtasojen valmistukseen eri teollisuuden aloille. Suoritamme myös kaikkiin henkilönostimiin ja työtasoihin niitä koskevien lakien mukaiset sertifioidut tarkastukset.

 

Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella. Konepajallamme on vahvat resurssit ja monivuotinen ammattiosaaminen luotettavien ja turvallisten tuotantolaitteiden, henkilönostimien ja työtasojen valmistukseen.

 
Jari Loukasmäki
Yksikönpäällikkö, projektit, myynti | Caverion Industria
 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Katso myös