Pysäköintijärjestelmä ohjaa ja näyttää parkkihallin vapaat paikat

Pysakoinninohjausjarjestelma CaverioniltaNykyaikainen pysäköinninopastusjärjestelmä vähentää turhaa ajamista pysäköintihallissa. Käyttäjät löytävät nopeasti tyhjään paikkaan ja näin myös ruuhkat vähenevät. Asiakkaat pääsevät nopeammin ostosten tai töiden ääreen.

Pysäköinnin opastusjärjestelmän myötä pysäköintihalli saa myös modernin ilmeen. Autoilijat tulevat mieluummin opastusjärjestelmää käyttävään liike- tai toimistotilaan, koska tietävät sen nopeuttavan toimintaa. Raportointityökalun avulla saadaan selville parkkipaikkojen historiatietoja, kuten suosituimmat paikat ja tietoja voidaan käyttää muun muassa markkinoinnissa.

Hallista voidaan varata paikkoja ja näin taata tilaa esimerkiksi etukäteen tiedossa oleville vieraille/käyttäjille.

Selkeät opastusmerkit 

Pysäköinninopastusjärjestelmässä pysäköintiruutujen päälle asennetaan valaisinripustuskiskoon ultraäänianturit, joiden LED-valot osoittavat punaisella ja vihreällä värillä varattua tai vapaata paikkaa. Invapaikoille on oma värinsä. Hallin sisälle asennettavat ajokujaopasteet osoittavat hallin eri alueiden vapaiden paikkojen määrää ja opastavat oikeille alueille. Ulko-opasteet osoittavat koko hallin tai hallin eri kerrosten vapaiden paikkojen määrän. 

Käyttöliittymä helpottaa hallinnointia

Selainpohjaisesta käyttöliittymästä käyttäjä näkee paikkakohtaisesti, onko ruutu vapaa vai varattu. Käyttöliittymästä voidaan myös varata paikkoja ja tulostaa historiatietoja esimerkiksi, kuinka pitkään paikka on ollut varattuna. Käyttöliittymästä on myös mahdollista saada hälytys, mikäli sallittu pysäköintiaika ylitetään. Myös väärinkäytökset, kuten autopaikan käyttäminen työmatkaparkkina tai loma-ajan autosuojana, vähenevät. 

Integroitavuus tuo lisää ohjausmahdollisuuksia

Pysäköinninopastusjärjestelmä integroituu Caverionin rakennusautomaatiojärjestelmään ja tämän kautta järjestelmän antamaa paikkatietoa on mahdollista käyttää hyväksi esimerkiksi ilmanvaihdon ja valaistuksen ohjauksessa.

Kiinnostuiko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pois!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Asiakkaan tarina

”Tavoitteenamme oli löytää järjestelmä, joka antaa reaaliaikaista analytiikkaa henkilöiden ja autojen liikkeistä sekä tunnistaa auton rekisterin. Datan hyödyntäminen on mahdollistanut meille uudenlaisen liiketoimintamallin syntymisen ja lisäarvon tuottamisen asiakkaillemme”. 

Juha Veistonen, Tekninen kiinteistöpäällikkö, Porin Puuvilla

Lue asiakastarina