Liiketoiminta ja palvelut

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. 

Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa.

Varmistamme sen, että kiinteistöt ja teollisuuslaitokset ovat toimivia, turvallisia  ja energiatehokkaita – samalla huolehdimme kiinteistöjen arvosta.

Caverionilla on laaja ja monipuolinen asiakaskunta.  Asiakkaitamme ovat kiinteistösijoittajat ja -kiinteistökehittäjät, kiinteistöjen käyttäjätpääurakoitsijat, julkinen sektori, sekä teollisuusyritykset kaikilla teollisuuden aloilla.

Palveluja läpi elinkaaren

Hahmotamme kiinteistöjen ja prosessien monimutkaisen kokonaisuuden. Osaamisemme kattaa kaikki tekniset osa-alueet läpi elinkaaren - yksittäisestä teknologiasta aina edistyneisiin kokonaisratkaisuihin. Voimme vastata niin teknisten ratkaisujen suunnittelusta ja asentamisesta kuin myös kiinteistön tai teollisuuslaitoksen huollosta ja kunnossapidosta – taatuin tuloksin.

Vankkaa kokemusta teollisuuden prosesseista

Toimitamme teknisiä järjestelmiä ja prosesseja kaikille teollisuuden aloille sekä suunnittelemme  ja valmistamme teollisuuden komponentteja kuten putkisto-, säiliö- ja kattilaesivalmisteita. Teollisuuden kunnossapitopalvelut kattavat kaikki asiakkaiden tarpeet yksittäisestä toimeksiannosta aina kokonaisvaltaiseen tuotantoprosessin ylläpitoon, kunnossapidon kumppanuuteen tai ulkoistukseen.