Suomen Energiaviisain Koulu - main image w logos - 16-9 - new.jpg
22.04.2024 Artikkeli

Suomen energiaviisain koulu -kampanja menestyi kansainvälisessä kilpailussa

Caverionin, Oulun kaupungin, Microsoftin ja Kurion yhteistyössä luoma ”Suomen energiaviisain koulu” on valittu mm. parhaaksi työnantajamielikuvakampanjaksi arvostetussa SABRE Awards EMEA -kilpailussa.

Syksyllä 2023 toteutettu ”Suomen energiaviisain koulu” haastoi lapsia ja nuoria ympäri maan rakentamaan energiaviisaita kouluympäristöjä Minecraft-pelimaailmassa. Katso voittajatiimien työt täällä.

”Suurin kunnia kuuluu suomalaisille luokille ja opettajille, jotka lähtivät kanssamme mukaan ideoimaan energiatehokkaampaa kouluarkea ja oppimaan energiaviisaudesta uudella tavalla. Kiinteistöteknisillä ratkaisuilla on erittäin tärkeä rooli vihreässä siirtymässä, ja on ollut upeaa jakaa tätä tietoisuutta lasten ja nuorten pariin. Oppimisympäristömme on avoin kouluille jatkossakin”, kertoo Kaisa Korkala, Caverion Suomen viestintä -ja markkinointijohtaja.

SABRE Awards EMEA on kansainvälinen, vuosittain toistuva kilpailu, jossa arvioidaan parhaita viestintätöitä Euroopasta, Afrikasta ja Lähi-idästä. Suomen energiaviisain koulu -kampanja palkittiin parhaana peräti kolmessa kategoriassa: Employer Branding, Geo Nordics ja Gaming in Metaverse, ja lisäksi Suomen energiaviisain koulu -kampanja palkittiin kolmanneksi parhaana työnä kaikkien osallistuneiden 2 000 työn joukosta. Palkintokriteereinä olivat muun muassa strateginen suunnittelu, luovuus ja liiketoimintatulokset.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Kaisa Korkala, viestintä- ja markkinointijohtaja, Caverion Suomi, kaisa.korkala@caverion.com
Tilaa tiedotteet: