Caverion_Helsinki.jpg
15.05.2024 Artikkeli

Caverion menestyi HSEQ-auditoinnissa Suomessa ja Ruotsissa

HSEQ-klusterin auditoinnissa arvioidaan toimittajan työterveys-, turvallisuus-, ympäristö- ja laadunhallintaa. Caverion Suomi, Caverion Teollisuus ja Caverion Ruotsi saivat hiljattain toteutetussa arvioinnissa erittäin hyvät pisteet, mikä todentaa yhtiön vankkaa sitoutumista mm. työturvallisuuden jatkuvaan parantamiseen ja ympäristövaikutusten pienentämiseen.

Caverion Suomen tulos arvioinnissa oli 688, Caverion Teollisuuden 727 sekä Caverion Ruotsin 712. Kaikkien samalla ajanjaksolla arvioitujen yritysten keskiarvo oli 383. Arvioinnin maksimipistemäärä oli 750.

”Asiakkaillamme on erittäin korkeita odotuksia ja mittareita turvallisuuteen, laatuun ja ympäristöön liittyen, ja Caverionilla haluamme varmistaa, että omalla toiminnallamme tuemme näiden tavoitteiden saavuttamista. Laadukkaassa, turvallisessa ja ympäristöä huomioivassa työympäristössä henkilöstömme viihtyy, mikä heijastuu myös tuloksiin asiakkaalle. Olemme erittäin ylpeitä saamistamme erittäin hyvistä pisteistä, ja jatkamme kehitystyötä Suomessa ja konsernitasolla edelleen”, sanoo Mika Ruokonen, liiketoimintajohtaja Caverionilta.

HSEQ-arviointi toteutetaan riippumattoman arviointielimen toimesta. Arviointi perustuu paikan päällä tapahtuvaan arviointiin ja itsearviointiin. Caverionin arviointi toteutettiin loppuvuonna 2023 sekä alkuvuonna 2024. Tulokset ovat voimassa 3 vuotta.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoa: Mika Ruokonen, liiketoimintajohtaja, Caverion Suomi, mika.ruokonen@caverion.com
Tilaa tiedotteet: