02.02.2022 Lehdistötiedote

Karoliina Joensuu Teollisuuden Energia-liiketoimintaryhmän johtajaksi

Karoliina Joensuu (DI, LuK) on nimitetty Teollisuusdivisioonassa liiketoimintaryhmä Energian liiketoimintajohtajaksi 1.3.2022 alkaen Vilho Salovaaran jäädessä eläkkeelle.

Karoliina on toiminut kesästä 2021 alkaen Caverionilla Energia- sekä Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut -liiketoimintojen myyntijohtajan tehtävissä (Head of Sales, Energy and Design & Advisory). Hän siirtyi Caverionin palvelukseen FCG Finnish Consulting Groupista, missä hän vastasi uusiutuvan energian ja ympäristökonsultoinnin liiketoiminnasta. Aiemmin hän on vastannut muun muassa Pöyryn uusiutuvan energian liiketoiminnasta sekä ÅF Consultin energialiiketoiminnan konsultoinnista Suomessa.

Karoliinalla on vahva tausta viimeaikaisessa energiajärjestelmän kehityksessä kohti hiilineutraaliutta. Energia-alan muutosvauhti vaatii myös palveluntuottajilta vahvaa kykyä oman toimintansa kehittämiseen. ”On hienoa olla organisaatiossa, jossa vastuullisuuskysymykset ovat kärjessä sekä oman että asiakkaiden toiminnan kehittämisessä”, Joensuu iloitsee.

Liiketoimintaryhmä Energian palveluksessa on 280 energia-alan ammattilaista, jotka vastaavat lukuisten energiantuotantolaitosten käynnissä- ja kunnossapidosta sekä tuovat osaamistaan laitosten investointeihin. Pitkäaikaiset kumppanuudet ovat Energia-liiketoimintamme ytimessä. Kehitämme kunnossapidon prosesseja, työturvallisuutta ja laitosten käyttövarmuutta vahvassa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

”Olen erittäin iloinen, että saamme Karoliinan mukaan vankalla energia-alan osaamisellaan ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi Teollisuuden johtoryhmään”, toteaa Elina Engman, divisioonajohtaja, Caverion Teollisuus.

Karoliina Joensuun kuva on saatavilla kuvapankissamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Päivi Pyötsiä, markkinointipäällikkö, Caverion Suomi, puh. 040 546 8071, paivi.pyotsia@caverion.com
Tilaa tiedotteet: