08.09.2022 Lehdistötiedote

Caverion ja ABB uudenlaiseen yhteistyöhön – vauhdittaa hiilineutraalien kiinteistöjen kehitystä

Caverion ja ABB julkistivat tänään yhteistyösopimuksen, jolla yhtiöt vauhdittavat energiatehokkaiden ja kestävien kiinteistöjen kehittämistä. Yhteistyön tavoitteena on yhdessä tarjota asiakkaille edistyksellisiä, älykkäitä ratkaisuja mahdollistamaan hiilineutraaleja kiinteistöjä ja asiakkaiden kestävyystavoitteiden saavuttamista.

ABB:n teknologiaratkaisujen, mukaan lukien Mission to Zero™, ja Caverionin kestävien ratkaisujen ja järjestelmäintegraatio-osaamisen yhdistäminen laajentaa molempien yhtiöiden tarjoomaa Suomessa, Baltian maissa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Itävallassa. Toisiaan täydentäviä ratkaisuja voidaan hyödyntää sekä uudiskohteissa että kiinteistöjen modernisoinneissa. Ratkaisut vastaavat asiakkaiden kasvaviin vaatimuksiin kiinteistöjen automatisoinnin, älykkyyden ja kestävyyden parantamiseksi. Älykiinteistöjen optimaaliset olosuhteet lisäävät myös loppukäyttäjien hyvinvointia ja tyytyväisyyttä.

”Caverionin kanssa tehty yhteistyösopimus osoittaa ABB:n jatkuvaa sitoutumista ratkaisujen luomiseen matkalla kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa. Yhteisen osaamisemme kautta asiakkaat Pohjoismaissa ja muualla hyötyvät entistä nopeammin uusimmista kestävää kehitystä tukevista älykkäiden rakennusten teknologioista”, sanoo Uwe Laudenklos, ABB:n Smart Buildings -divisioonan Euroopan, Kanadan ja ranskankielisen Afrikan alueen markkinoinnista ja myynnistä vastaava johtaja.

"Me Caverionissa haluamme luoda kestävää vaikutusta jokaiselle asiakkaalle suunnittelemillamme ja toteuttamillamme ratkaisuilla. Olemme innoissamme ABB-yhteistyömme laajentamisesta – meillä on yhtenäiset tavoitteet kohti kestävää, hiilineutraalia yhteiskuntaa. Tarjoamme yhdessä asiakkaillemme huippuluokan ratkaisuja energiatehokkaisiin ja kestäviin kiinteistöihin”, sanoo Kari Sundbäck, Caverion-konsernin palveluista, ratkaisuista, digitaalisuudesta ja kestävästä kehityksestä vastaava johtaja.

Kohti hiilineutraalia rakennettua ympäristöä

ABB:n Mission to Zero™ on pyrkimys rakennuksissa ja teollisuudessa kestävän kehityksen visioon: energiaomavaraisuuteen ja hiilidioksidineutraaliuteen. Tämä saavutetaan käyttämällä mittaus- ja energianhallintaratkaisuja, jotka liittyvät sähköistämiseen, hajautettuihin energiavaroihin liittyviin teknologioihin ja joita tehostetaan uusiutuvalla energialla.

Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. Caverionin asiantuntijapalvelut, älykkäät digitaaliset ratkaisut ja rakennusautomaatio parantavat rakennuksen energiatehokkuutta koko sen elinkaaren ajan. Yhdistettynä älykkääseen jäähdytykseen ja lämmöntuotantoon sekä Caverionin etähallintaan ne ovat avainasemassa, kun kiinteistöjä ohjataan kohti päästöttömyyttä.

Lue lisää Caverionin energiatehokkuuspalveluista


 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Kari Sundbäck, Johtaja, Palvelut, ratkaisut, digitaalisuus ja kestävä kehitys, Caverion Oyj, puh. +358 50 4647 704, kari.sundback@caverion.com Mikko Mäkäräinen, Myynti- ja markkinointijohtaja ABB Electrification, puh. +358 50 334 3234, mikko.makarainen@fi.abb.com
Tilaa tiedotteet: