19.01.2021 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Manfred Simmet nimitetty Caverionin Saksan divisioonan johtoon siirtymäkaudelle

Manfred Simmet (s. 1966, insinööri) on nimitetty 19.1.2021 alkaen Caverionin Saksan divisioonan johtoon siirtymäkaudelle. Hän jatkaa samalla nykyisessä tehtävässään Caverionin Itävallan divisioonan johtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Simmetin osaaminen kannattavan liiketoiminnan johtamisessa erityisesti projekteissa ja hänen johtamistyylinsä ovat arvokkaita Caverionin Saksan toimintojen myönteisen kehityksen jatkamiselle.

Frank Krause, Caverionin Saksan divisioonan edellinen johtaja on johtanut divisioonaa kaksi vuotta ja tätä ennen Saksan Palvelut-liiketoimintaa kolme vuotta. Hän on edistänyt hyvin Saksan Projektit-liiketoiminnan käännettä ja kasvuun valmistautumista Palvelut-liiketoiminnassa.

"Olemme kehittäneet Palvelut-liiketoimintaamme Saksassa menestyksekkääsi viime vuosina. Nyt on aika lisätä panostustamme ratkaisuiden ja älykkäiden teknologioiden kasvuun sekä vähitellen keskittyä enemmän Projektien aikaisen vaiheen hankekehitykseen. Manfred Simmet on toteuttanut onnistuneesti projektiliiketoiminnan kannattavaa kasvua ja kasvattanut vähitellen palveluliiketoimintaa Itävallassa. Kiitän Frank Krausea hänen merkittävästä panoksestaan Caverionin kehittämiseen ja erityisesti Saksan liiketoiminnan ohjaamiseen viime vuosien haastavina aikoina", Caverion Oyj:n toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

Manfred Simmetin CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Ari Lehtoranta, toimitusjohtaja, ulkoisen viestinnän yhteydet Milena Hæggströmin kautta Milena Hæggström, johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: