Metsä Group Rauma Sawmill.jpg
02.06.2021 Lehdistötiedote

Metsä Fibre valitsi Caverionin Rauman sahan kunnossapidon kumppaniksi

Caverioniin kuuluva Botnia Mill Service aloittaa kunnossapidon kumppanina Metsä Groupiin kuuluvan Metsä Fibren Rauman sahalla. Sopimus kattaa Rauman sahan koko prosessin kunnossapidon.

Haluamme alansa parhaat ammattilaiset ja osaajat kumppaneiksi varmistamaan maailman moderneimman sahan korkean käytettävyyden, kustannustehokkuuden sekä toiminnan jatkuvan parantamisen. Uusi teknologia ja koneoppimiseen perustuva käyttödatan analysointi mahdollistavat myös kunnossapidon tarkemman kohdentamisen. Rauman sahalle on myös tärkeää, että kumppanimme on sitoutunut yhteisiin turvallisuustavoitteisiin”, sahanjohtaja Liisa-Maija Perävainio kertoo.

Botnia Mill Service on toiminut pitkään kumppanina Metsä Fibren kaikkien sellutehtaiden kunnossapidossa Suomessa, myös Rauman tehdasalueella toimivalla sellutehtaalla.

”Rauman sahan kunnossapitosopimus lujittaa entisestään yhteistyötämme Metsä Fibren kanssa. Tällä nyt solmitulla uudella sopimuksella saavutetaan merkittäviä synergiaetuja, ja pääsemme johtamaan kunnossapitoa kokonaisuutena, kun olemme jo valmiiksi hoitamassa Rauman sellutehtaan kunnossapitoa. Sopimuksen myötä avautuu uusia mahdollisuuksia kunnossapidon ammattilaisille ja aloitamme rekrytoinnit välittömästi”, toteaa divisioonajohtaja Elina Engman, Caverion Teollisuus.

Caverion toimittaa myös Rauman uuden sahan sähkö- ja ICT-järjestelmien asennukset projektina. Lue lisää

Alueelle aukeaa runsaasti uusia työmahdollisuuksia, ja Caverion tarjoaa kunnossapidon ammattilaisille mielenkiintoisia ja monipuolisia työpaikkoja.Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Liisa-Maija Perävainio, sahanjohtaja, Metsä Fibre Rauma sahaprojekti, puh. 040 510 3304 Elina Engman, divisioonajohtaja, Caverion Teollisuus, puh. 050 351 4673
Tilaa tiedotteet: