19.05.2021 Pörssitiedote

Jacob Götzsche nimitetty Caverionin toimitusjohtajaksi

Caverionin hallitus on nimittänyt Jacob Götzschen Caverion Oyj:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 9.8.2021.

Jacob Götzsche tulee Caverionille tehtyään pitkän uran ISS:llä, joka on maailmanlaajuinen kiinteistöpalveluita tarjoava yhtiö. Götzsche on viimeksi toiminut Euroopan toimitusjohtajana. Tässä tehtävässään hän oli myös ISS-konsernin johtoryhmän jäsen ja raportoi konsernin toimitusjohtajalle. ISS-uransa aikana Götzsche on vastannut useissa johtotehtävissä alueellisesta toiminnasta, yrityskaupoista sekä rahoituksesta.

"Jacob Götzschellä on laajaa kansainvälistä kokemusta ja vahvaa näkemystä tärkeimmillä markkinoillamme maailmanlaajuisesta palveluyhtiöstä. Hän on erittäin tunnettu ja arvostettu henkilö toimialalla ja hänellä on vahvaa näyttöä kannattavan kasvun luomisesta, sekä orgaanisesti että yritysostoin. Götzschen vastuulla ovat olleet muun muassa kiinteistöpalvelut, tekninen huolto ja kunnossapito sekä suuret pääomaprojektit. Hänen kykynsä keskittyä ihmisiin ja rakentaa monipuolisia, kansainvälisiä ja menestyviä tiimejä on suuri voimavara Caverionille", sanoo Caverionin hallituksen puheenjohtaja Mats Paulsson. "Hallitus on vakuuttunut siitä, että Jacob Götzsche on oikea henkilö johtamaan Caverionia tulevaisuuteen ja että hän täydentää optimaalisesti johtoryhmämme laaja-alaista osaamista", Paulsson toteaa.

"Minulla on ilo ja kunnia tulla Caverionille johtamaan yhtiötä yhdessä erittäin kokeneen johtoryhmän kanssa. Odotan innolla työskentelyä kaikkien Caverionin ammattilaisen ja asiakkaidemme kanssa kestävän suorituskyvyn toimittamiseksi. Ihmisten johtaminen kunnioituksella, luottamuksella ja vaikutusmahdollisuuksia lisäämällä on mielestäni olennaista menestyksen saavuttamiseksi. Suhtaudun myös intohimoisesti tuloksentekoon liiketoimintakokemukseni ja rahoitustaustani vuoksi. Lisäksi olen työskennellyt useilla toimialoilla, mukaan lukien erittäin säädellyillä toimialoilla. Tämän on antanut minulle syvällistä kaupallista osaamista ja ymmärrystä asiakkaiden tarpeista. Kaikkea tätä tulen hyödyntämään luodessamme arvoa kaikille Caverionin sidosryhmille", sanoo Jacob Götzsche.

Jacob Götzschestä:

Syntynyt: 1967

Kansalaisuus: Tanskan kansalainen

KTM, Etelä-Tanskan yliopisto

Jacob Götzschen CV ja valokuva tulevat saataville yhtiön internet-sivuille osoitteeseen: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma. Jacob Götzsche on tavoitettavissa mediakyselyitä varten aloitettuaan Caverionilla.

 

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

  Lisätietoja: Mats Paulsson, hallituksen puheenjohtaja, ulkoisen viestinnän yhteydet Milena Hæggströmin kautta Milena Hæggström, johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: