12.03.2020 Sijoittajauutinen

Käytännön ohjeistus Caverion Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen liittyen

Caverion suhtautuu erittäin vakavasti koronaviruksen (COVID-19) etenemiseen.  Varotoimenpiteenä infektioriskin pienentämiseksi, Caverion ilmoittaa käytännön järjestelyistä varsinaisen yhtiökokouksensa yhteydessä. Tavoitteena on varmistaa, että kokous on mahdollisimman lyhyt ja tiivis osakkaidemme ja muiden osallistujien turvallisuuden huomioimiseksi. Pyrimme pienentämään viruksen tarttumisriskiä vähentämällä osallistujien määrää, lisäämällä henkilöiden välistä etäisyyttä, lyhentämällä kokouksen pituutta ja vähentämällä yleistä kanssakäymistä.

Sekä Caverion Oyj:n hallitusten jäsenten että johtoryhmän jäsenten osallistumista minimoidaan. Ehdotetut uudet hallituksen jäsenet esittelevät itsensä videon välityksellä. Kokouksen yhteydessä ei tarjoilla ruokaa eikä virvokkeita. Istumajärjestykseen on huomioitu tilaa osallistujien välille. Seisovia mikrofoneja on käytössä ja yleisön joukossa ei kierrätetä mikrofonia eikä muita esineitä. Tiloissa on saatavilla käsien desinfiointiainetta.

Osakkeenomistajat, jotka ovat huolestuneita viruksen tarttumisesta, voivat myös välttää henkilökohtaista osallistumista ja sen sijaan käyttää oikeuksiaan asiamiehen välityksellä. Caverion myös suosittelee tätä ratkaisua kaikille, jotka ovat viime aikoina matkustaneet riskialueilla tai olleet läheisessä tekemisessä koronavirukseen sairastuneen henkilön kanssa. Pyydämme kaikkia noudattamaan paikallisten terveysviranomaisten ohjeita.

Kokous pidetään samana päivänä ja samassa paikassa kuin aikaisemmin on tiedotettu pörssitiedotteella 7.2.2020, eli maanantaina 23. päivänä maaliskuuta 2020 klo 10.00 alkaen Helsingissä Messukeskuksen Siivessä osoitteessa Messuaukio 1, 00520 Helsinki. Kaikki kokouksen materiaalit tulevat saataville osoitteeseen: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/yhtiokokous/yhtiokokous-2020.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Anne Viitala, lakiasiainjohtaja, puh. 040 511 6151, anne.viitala@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: