Ausrichten auf Wachstum_kl.jpg
20.03.2020 Sijoittajauutinen

Caverion vastaamaan Stora Enson Varkauden tehtaan kiinteistöteknisen huollon palveluista

Caverion on tehnyt sopimuksen Stora Enso Oyj:n ja Efora Oy:n kanssa Stora Enson Varkauden tehtaan kiinteistöjen palveluista. Palvelusopimukseen liittyy liikkeenluovutus, jonka yhteydessä kyseisissä toiminnoissa työskennelleet henkilöt siirtyvät Stora Ensosta ja Eforasta Caverion Suomi Oy:n palvelukseen niin sanottuina vanhoina työntekijöinä.
 


Caverion vastaa Varkauden tehtaan kiinteistöjen automaatio-, jäähdytys-, lämmitys-, vesi-, viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi- ja sähköistysjärjestelmien teknisestä huollosta sekä rakennuskunnossapidosta ja siivouspalveluista. Tehtaan laajalla alueella sijaitsevien rakennusten pinta-ala on kaikkiaan lähes 120 000 neliömetriä. Caverionin palvelutuotanto käynnistyy toukokuun alussa.

”Olemme iloisia, että yhteistyömme Stora Enson kanssa laajenee nyt aiemmasta yhteistyöstä kokonaisvaltaiseen kiinteistön ylläpitoon, joka kuuluu ydintoimintaamme. Toteutamme palvelut kustannustehokkaasti ja kestävästi elinkaarihallintaa hyödyntäen niin, että asiakkaamme saa keskittyä omaan toimintaansa. Olen myös erityisen iloinen, että voimme toivottaa meille siirtyvät ammattilaiset tervetulleiksi täydentämään paikallista osaajajoukkoamme”, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

Stora Enso Oyj ja Efora Oy kuuluvat Caverionin teollisuuden asiakassegmenttiin. Lue lisää palveluistamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.com (kirsi.hemmila@caverion.fi)
Tilaa tiedotteet: