Keilalampi-Keilaniemenranta.jpg
17.04.2020 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa talotekniikan Keilalammen kiinteistöön Espoossa

Caverion on sopinut YIT:n kanssa talotekniikan kokonaistoimituksesta Regeneron Keilalammen kiinteistöön Espoon Keilaniemessä. Caverion vastaa remontoitavan toimistotalon sekä sen yhteydessä olevan pysäköintihallin talotekniikkaratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta. Toimitukseen kuuluvat automaatio-, jäähdytys-, turvallisuus-, lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, sähköistys-, informaatio- ja viestintäteknologia sekä sprinkleriratkaisut. ”YIT on strategiansa mukaisesti kumppani kiinteistöjen omistajille ja kehittäjille kiinteistöjen arvon kasvattamiseksi, ja talotekniikalla on merkittävä rooli erityisesti korjausrakentamisessa”, sanoo korjausrakentamisen yksikönjohtaja Tero Aaltonen YIT:ltä.

”Olemme iloisia, että voimme olla mukana Regeneron Keilaniemenranta-projektissa kehittämässä tätä pääkaupunkiseudun merkittävää kaupunkialuetta ja toteuttamassa edistyksellistä kiinteistötekniikkaa. Olemme aiemmin sopineet myös viereisen Accountor Towerin kiinteistön ylläpidosta”, sanoo Caverion Suomen divisioonajohtaja Ville Tamminen.

Keilalampi saneerataan Leed Gold -sertifikaatin täyttäväksi 2020-luvun moderniksi toimitilaksi. YIT vastaa kohteen saneeraustöistä, ja kaikki rakennustyöt toteutetaan vuoden 2020 aikana. Kiinteistökokonaisuus on laajuudeltaan noin 21 000 bruttoneliömetriä, josta toimistorakennuksen osuus on noin 15 000 ja pysäköintilaitoksen 6 000 bruttoneliömetriä.

Keilalampi-kiinteistön päävuokralaisena on vakuutusyhtiö If, jonka pääkaupunkiseudun 650 työntekijää muuttaa remontoituun kiinteistöön vuoden 2021 alussa. Kiinteistössä tullaan noudattamaan WELL-standardia. WELL ottaa huomioon rakennusstandardien lisäksi myös kiinteistön hyvinvointivaikutukset ja edellyttää hyvän ilmanlaadun, valaistuksen ja akustiikan lisäksi myös muun muassa henkilöstön ravinnon, liikkumisen, mukavuuden ja mielen hyvinvoinnin mittaamista.

Keilalampi on osa yli 100 000 neliömetrin laajuista Regeneron Keilaniemenranta-projektia, jossa luodaan alueelle uutta kaupunkiympäristöä ja palvelukeskus. Regenero on rakennusyhtiö YIT:n ja kiinteistökehitysyhtiö HGR Property Partnersin yhteisyritys. Valmistuttuaan Keilalampi siirtyy kansainvälisen sijoittajan omistukseen.

Lue lisää palveluistamme pääurakoitsijoille

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot:  Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi Oy, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila[at]caverion.com Tero Aaltonen, yksikönjohtaja, korjausrakentaminen, YIT Suomi Oy, puh. 040 839 9833, tero.aaltonen[at]yit.fi
Tilaa tiedotteet: