luftaufnahme-standort-oberpfaffenhofen.jpeg
02.07.2020 Sijoittajauutinen

Caverion ja Saksan ilmailu- ja avaruuskeskus jatkavat yhteistyötä

Caverion jatkaa Saksan ilmailu- ja avaruuskeskuksen (DLR) yhteistyökumppanina Oberpfaffenhofenin tutkimuskeskuksessa. Uudella sopimuksella laajennetaan 15-vuotista yhteistyötä kattamaan myös keskuksen energianhallinta. Caverion vastaa edelleen myös keskuksen teknisestä huollosta ja kunnossapidosta sekä palvelujen johtamisesta kaikkien teknisten järjestelmien, kuten automaation, jäähdytyksen ja turvallisuuden, osalta.

 

”Haluamme toimia mahdollisimman energiatehokkaasti luonnonvaroja säästäen samalla kuitenkin varmistaen, että rakennuksiamme voidaan käyttää tarkoituksenmukaisesti”, sanoo Dieter Pabst, Head of Operating Technology, DLR.

DLR on ottamassa käyttöön uuden DIN EN ISO 50001 -sertifikaatin mukaisen energianhallintajärjestelmän kaikissa Saksan toimipisteissään. Caverion tukee asiakasta tavoitteiden saavuttamisessa toteuttamalla energiatehokkuustoimenpiteitä kohteessa ja auttamalla tunnistamaan kohteita, joiden energiankulutusta ja käyttötehokkuutta voidaan kehittää.

”Olemme työskennelleet DLR:n kanssa pitkään ja voimme tarjota tulevaisuuden strategisen yhteistyökonseptin. Tiimimme kohteessa kiinnittää erityistä huomiota järjestelmien käytettävyyteen ja lyhyisiin reaktioaikoihin ympärivuorokautisesti. Tämä koskee myös Galileo Control Centeriä, joka on tutkimuskeskuksen avaruussatelliitteja hallinoiva osa”, sanoo Frank Krause, Johtaja, Caverion Saksa.

Saksan ilmailu- ja avaruuskeskus on keskittynyt avaruus- ja ilmastotutkimuksiin, maanhavainnointijärjestelmän ja navigointijärjestelmien kehittämiseen sekä robotiikan ja mekatroniikan tutkimukseen.

Caverionille Saksan ilmailu- ja avaruuskeskus kuuluu kiinteistöjen käyttäjät  -asiakkassegmenttiin. Lue lisää palveluistamme kiinteistöjen käyttäjille.

Kuva: DLR

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: