03.12.2019 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Elina Engman nimitetty Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtoon

Muutos Caverionin johtoryhmässä: Elina Engman nimitetty Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtoon

Elina Engman (s. 1970, DI) on nimitetty 1.1.2020 alkaen Caverionin Teollisuuden ratkaisut -divisioonan johtoon ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Ari Lehtorannalle.

Elina Engman on toiminut aiemmin muun muassa ÅF Consultin johtajana vastuussa ÅF:n uusiutuvan energian ja energialiiketoiminnan konsultoinnista, Voimaosakeyhtiö SF:n toimitusjohtajana, Kemira Oyj:n energiatoiminnosta vastaavana johtajana sekä energialiiketoimintaan liittyvissä tehtävissä Arevassa ja Siemensillä. Sakari Toikkanen on päättänyt hakeutua uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolella.

”Uudella divisioonavetäjällä on merkittävä rooli strategiamme kasvuvaiheen läpiviennissä Teollisuuden ratkaisuissa. Caverionilla on vahva asema teollisuuden palveluissa Suomessa, ja tavoitteenamme on saada vahvempaa jalansijaa myös muissa Caverion-maissa”, toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

”Sakarilla on ollut merkittävä rooli Caverionin historiassa jo YIT:n ajoilta. Hän on työskennellyt kattavasti monilla eri toiminta-alueillamme ja toiminut myös jakson konsernin väliaikaisena toimitusjohtajana. Kiitän Sakaria hänen panoksestaan Caverionin kehittämisessä ja erityisesti Teollisuuden ratkaisut -divisioonan rakentamisessa ja Maintpartner-yritysoston johtamisessa”, Ari Lehtoranta jatkaa.

Elina Engmanin CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa: http://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma.

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Ari Lehtoranta, toimitusjohtaja, ulkoisen viestinnän yhteydet Milena Hæggströmin kautta Milena Hæggström, johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: