13.06.2019 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johdossa: Thomas Hietto nimitetty Caverion Oyj:n varatoimitusjohtajaksi

Thomas Hietto (s. 1967, DI), Caverionin Palvelut-liiketoimintayksikön johtaja ja konsernin johtoryhmän jäsen, on nimitetty Caverion Oyj:n varatoimitusjohtajaksi 1.7.2019 alkaen. Hän jatkaa myös edelleen nykyisessä tehtävässään Palvelut-liiketoiminnasta, myynnin kehittämisestä sekä markkinoinnista ja brändistä vastaavana johtajana. Uudessa tehtävässään hän vastaa lisäksi Caverionin kasvustrategian johtamisesta.

”Caverionilla ei ole aiemmin ollut varatoimitusjohtajaa. Olemme panostaneet viimeiset vuodet siihen, että saamme yhtiön kuntoon ja valmiiksi kasvuvaiheeseen. Palvelut-liiketoimintayksikön johtajana Thomas on luonteva henkilö vetämään tätä kannattavaa kasvua”, Caverionin toimitusjohtaja Ari Lehtoranta sanoo.

”Tartun uuteen tehtävääni innolla. Toimintaympäristömme ja asiakastarpeet kehittyvät suuntaan, jossa Caverionilla on yhtiönä paljon annettavaa. Yhdessä asiakkaittemme ja henkilöstömme kanssa kehitämme uusia ratkaisuja liiketoimintamme kannattavan kasvun vauhdittamiseksi”, Thomas Hietto toteaa.

Thomas Hieton CV ja valokuva ovat saatavilla yhtiön internet-sivuilla osoitteessa https://www.caverion.fi/sijoittajat/hallinnointi/johtoryhma

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Ari Lehtoranta, toimitusjohtaja, yhteydet markkinointi- ja viestintäjohtaja Päivi Alakuijalan kautta, puh. 040 8400 251, paivi.alakuijala@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: