ISO27001.png
15.04.2019 Lehdistötiedote

Caverionille ISO/IEC 27001 -standardin mukainen tietoturvallisuussertifikaatti

Caverion on saanut ISO/IC 27001 -standardin mukaisen tietoturvallisuussertifikaatin. Sertifikaatti on Caverionille tärkeä ja korostaa Caverionin sitoutumista laadukkaiden palvelujen tarjoamiseen asiakkaillemme.

”Sertifikaatti on osoitus Caverionin IT-palvelujen tietoturvavalmiuksista asiakkaillemme ja muille sidosryhmille. Sertifikaatti tekee tietoturvamme hallinnasta ja parantamisesta jäsennellympää. Käytössämme on tietoturvan johtamisjärjestelmä (Information Security Management System, ISMS). Tietoturva on nyt entistäkin tiiviimmin mukana Caverionin yhteisissä IT-tuotteissa ja -palveluissa”, sanoo Caverionin tietoturvapäällikkö Jari Törmälä.

Caverionin asiakkaille suunnattujen digitaalisten ratkaisujen tarjonnan kasvaessa sertifikaatti on viesti siitä, että Caverionin tietoturva on alan huippujen joukossa.

”Caverionilla tietoturva on aina mukana asiakkaille tarjoamissamme järjestelmissä kehitystyön alkuvaiheista siihen saakka, kun niistä tulee osa asiakkaan kiinteistönhallintajärjestelmää. ISO/IEC 27001 -sertifikaatti on tunnustus vuosien ajan tekemästämme työstä”, sanoo Caverionin digitaalisten ratkaisujen johtaja Tuomo Härkönen.

Caverion on myös järjestänyt edistyneempää koulutusta ja opastusta ja parantanut tietoturvauhkiin liittyviä valmiuksia, mikä auttaa vähentämään tietoturvapoikkeamia.

ISO/IEC 27001 -sertifikaatti kattaa kaikki Caverionin yhteiset IT-ratkaisut ja -palvelut.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Jari Törmälä, tietoturvapäällikkö, puh. 040 5285 133, jari.tormala@caverion.com
Tilaa tiedotteet: