Caverion Kiinteistöjohtaminen.jpg
01.11.2019 Lehdistötiedote

Caverion tuottaa kiinteistöjohtamispalvelut Aktiivitilojen kiinteistöihin

Caverion tuottaa kiinteistöjohtamispalvelut Aktiivitilojen kiinteistöihin

Caverion ja Aktiivitilat ovat sopineet kiinteistöjohtamispalveluiden tuottamisesta Aktiivitilojen omistamiin teollisuus- ja varastokiinteistöihin.


Aktiivitilat on vuonna 2019 perustettu kiinteistöalan kasvuyhtiö, joka on erikoistunut tarjoamaan yrityksille laadukkaita pienteollisuus-, varasto- ja tuotantotiloja.

”Kiinteistösalkkumme kasvaa hyvää tahtia ja kumppaniverkostomme palaset alkavat loksahdella kohdilleen. Tärkein yksittäinen osa tässä on kiinteistöjohtamispalvelut. Aiemmat hyvät kokemukset Caverionin muista palveluista ja erinomaisesti sujuneet sopimusneuvottelut antavat hyvät lähtökohdat yhteistyölle”, kommentoi Aktiivitilojen osakas Tatu-Pekka Koivupuro.

Caverion tuottaa valtakunnallisesti kiinteistöjohtamis- ja asiantuntijapalveluita, mikä mahdollistaa kiinteistöyritykselle myös maantieteellisen kasvun ja yhteneväiset palvelut. Pitkäjänteinen ja suunnitelmallinen kiinteistöjen hoito tukee niiden arvon nousua.

”Lähdemme tähän yhteistyöhön innolla ja mielenkiinnolla. Mielestämme Aktiivitilojen laatima kasvustrategia on hyvin motivoiva ja haluamme auttaa yhtiötä tarjoamaan asiakkailleen tehokkaat ja toimivat tilat. Uskomme, että vahva kiinteistöjohtamisen osaaminen ja laaja verkostomme tukee heitä kustannustehokkuudessa, energiansäästössä, hyvin mitoitetuissa korjaushankkeissa ja kiinteistöjen käyttäjien asiakaskokemuksen parantamisessa. Pääsemme yhteistyössä kehittämään toimintatapoja ja rakentamaan kohdennettuja palveluita eri kasvuvaiheisiin”, sanoo liiketoimintajohtaja Heikki Rostila Caverionista.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi Oy, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila(at)caverion.com Tatu-Pekka Koivupuro, osakas, kiinteistöjohtaminen, Aktiivitilat AM Oy, puh. 050 411 7844, tatu-pekka.koivupuro(at)aktiivitilat.fi
Tilaa tiedotteet: