Novaled.jpg
06.02.2017 Sijoittajauutinen

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus toimisto- ja laboratoriorakennukseen Dresdenissa, Saksassa

Caverion ja rakennusyhtiö Bilfinger Hochbau ovat sopineet talotekniikan kokonaistoimituksesta. Caverionin vastaa projektin toteutuksesta, ja loppuasiakkaana on Novaled, orgaanisten puolijohteiden tuottaja Dresdenissä, Saksassa. Sopimuksen kokonaisarvo on noin viisi miljoonaa euroa, kattaen talotekniikan peruskorjattavassa historiallisessa toimistorakennuksessa ja uudessa laboratoriorakennuksessa. Työt aloitettiin tammikuussa ja arvioitu valmistumisaika on maaliskuussa 2018.

Rakennusten bruttopinta-ala on yhteensä yli 6 000 neliömetriä. Caverionin kokonaistoimitukseen rakennuksiin kuuluvat kaikki tekniset tuotealueet: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi, jäähdytys, sähköistys, informaatio- ja viestintäteknologia, turvallisuus sekä automaatio. Uudessa laboratoriorakennuksessa on ISO7- ja ISO5-luokiteltuja puhdastiloja, joiden raitisilmaratkaisuja koskevat tiukat vaatimukset. Tilat on tarkoitettu huippulaatuisten OLED-diodien (organic light-emitting diode) ja orgaanisen elektroniikan materiaalien tutkimiseen ja kehittämiseen.

”Caverion on ollut luotettava kumppanimme puhdastiloissa ja kiinteistöteknisissä palveluissa jo pitkään. Myös muut huipputeknologian referenssit puhuvat Caverionin puolesta”, kertoo Novaled GmbH:n toimitusjohtaja Gerd Günther.

”Novaled-projektissa pääsemme näyttämään osaamistamme talotekniikan kokonaistoimituksissa. Olemme tiukentaneet projektijohtamistamme, ja toimintamallimme mahdollistavat näin mittavan ja vaativan hankkeen toteuttamisen”, sanoo Werner Kühn, Caverion Saksan divisioonan johtaja.

Novaled on johtava toimija OLED-teknologiassa. Bilfinger Hochbau kuuluu Caverionin rakennusliikeasiakassegmenttiin.

Havainnekuva: Novaled GmbH

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, markkinointi- ja viestintäjohtaja, Caverion Saksa, +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.com
Tilaa tiedotteet: