22.12.2016 Pörssitiedote

Caverion allekirjoitti 60 miljoonan euron pitkäaikaisen lainasopimuksen

Caverion allekirjoitti 60 miljoonan euron pitkäaikaisen lainasopimuksen

Caverion Oyj on allekirjoittanut uuden 60 miljoonan euron vakuudettoman pitkäaikaisen lainasopimuksen yhteistyöpankkiensa kanssa. Laina on tarkoitettu konsernin yleisiin rahoitustarpeisiin ja sillä tasapainotetaan velkamaturiteetin jakaumaa ja tuetaan likviditeetin hallintaa konsernissa. Laina nostetaan joulukuun 2016 aikana ja se erääntyy kerralla maksettavaksi helmikuussa 2021. Osapuolet ovat samalla vahvistaneet käyttökatteen (EBITDA) laskentaperiaatteet konsernin taloudelliseen kovenanttiin (Nettovelat/Käyttökate) liittyen.

”Vuosi 2016 on ollut Caverionille uudelleenjärjestelyjen vuosi. Parannamme näillä rahoitusjärjestelyillä Caverionin taloudellista liikkumavaraa ja tuemme yhtiön tulevaisuuden kehitystä”, sanoo Caverionin talousjohtaja Martti Ala-Härkönen.

Lainajärjestelyn pääjärjestäjinä toimivat OP Yrityspankki Oyj, Nordea Pankki Suomi Oyj ja Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ).

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja:  Martti Ala-Härkönen, talousjohtaja, puh. 040 737 6633, martti.ala-harkonen@caverion.com Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com 
Tilaa tiedotteet: