09.11.2015 Pörssitiedote

Muutoksia Caverionin divisioonarakenteeseen ja johtoryhmään

Muutoksia Caverionin divisioonarakenteeseen ja johtoryhmään

Caverion uudistaa divisioonarakennettaan yhdistämällä Tanskan ja Norjan toiminnot uuteen muodostettavaan divisioonaan. Seuraavat muutokset astuvat voimaan 1.1.2016 alkaen.

Muutoksen jälkeen Caverionissa on seitsemään divisioonaa. Uusi divisioona on konsernin toiseksi suurin ja sen yhteenlaskettu liikevaihto vuoden 2014 raportoiduilla luvuilla oli 585 miljoonaa euroa.

Knut Gaaserud, Norjan divisioonan tämänhetkinen johtaja, vastaa jatkossa uudesta divisioonasta ja raportoi konsernijohtaja Fredrik Strandille. Gaaserud jatkaa myös konsernin johtoryhmän jäsenenä. Peter Rafn, Tanskan divisioonan johtaja, jää pois Caverionin konsernin johtoryhmästä 1.1.2016 alkaen. Rafn jatkaa nykyisessä tehtävässään vuoden 2015 loppuun, jonka jälkeen hän lähtee Caverionista johtavaan asemaan toisella toimialalla.

”Tällä muutoksella haluamme yhdistää toisiaan hyvin täydentäviä tiimejä. Tanskalaisten ja norjalaisten kollegoidemme osaamista voidaan hyödyntää tehokkaasti maanrajojen yli tässä uudessa divisioonassa”, sanoo konsernijohtaja Fredrik Strand.

Lisätietoja:

Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, Caverion Oyj, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.fi

CAVERION OYJ 

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: