09.09.2015 Pörssitiedote

Muutoksia Caverion-konsernin johtoryhmään

Muutoksia Caverion-konsernin johtoryhmään

Caverion siirtyy kohti strategiansa seuraavaa vaihetta keskittymällä kasvuun ja konsernin liiketoimintajakauman kehittämiseen. Johtamisrakennetta mukautetaan vastaamaan strategian seuraavan vaiheen toteuttamista ja yhtiön johtoryhmässä toteutetaan seuraavat muutokset 1.10.2015 alkaen.

Yhtiöön muodostetaan kaksi uutta konsernitoimintoa, jotka raportoivat konsernijohtaja Fredrik Strandille: Group Business Development & Marketing sekä Group Delivery & Operations Development. Nämä korvaavat entiset Service Efficiency - ja Project Excellence -konsernitoiminnot.

DI Carina Qvarngård (s. 1959) nimitetään Caverionin Group Business Development & Marketing  -konsernitoiminnon johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. Uudessa tehtävässään Carina Qvarngård johtaa Caverionin ammattimaisen myynnin kehittämistä ja yhtenäisen tuotevalikoiman kaupallistamista kaikilla palvelualueilla. Carina Qvarngård aloittaa tehtävässään 1.10.2015 ja raportoi konsernijohtaja Fredrik Strandille. Tällä hetkellä Qvarngård vastaa Caverion-konsernin Product and Solution Management -toiminnosta konsernin Strategy & Development -tukitoiminnoissa. Hän on aiemmin luonut mittavan uran Ericssonin Global Services-yksikössä ja Sodexo Nordicsissa. Ericssonilla Qvarngård vastasi Ericsson Education - ja Ericsson Project Management Institute -toimintojen johtamisesta, ja Sodexo Nordicsissa hänen tehtäviinsä kuului Global Delivery Strategies ja Strategy & Portfolio Management -toimintojen johtaminen.

Lakkautettavan Service Efficiency -konsernitoiminnon johtaja Matti Malmberg vastaa uudesta Group Delivery & Operations Development -toiminnosta, joka keskittyy Caverionin palvelutarjonnan toimitusnäkökulman kehittämiseen kaikilla palvelualueilla. Hän jatkaa myös konsernin johtoryhmän jäsenenä.

Lakkautettavan Project Excellence -konsernitoiminnon johtaja Karl-Walter Schuster jatkaa konsernin palveluksessa toimien jatkossa toimitusjohtajan neuvonantajana (Senior Adviser). Hänen pääasiallinen tehtävänsä tulee olemaan divisioonien projektitoimistojen toiminnan tukeminen. Schuster jää pois Caverion-konsernin johtoryhmästä 1.10.2015 lähtien.

”Tämän muutoksen myötä keskitymme strategiamme seuraavaan vaiheeseen. Valmistaudumme kasvuun kaupallistamalla palvelutarjontamme ja lanseeraamalla edistyksellisiä ja innovatiivisia ratkaisuja”, sanoo konsernijohtaja Fredrik Strand.

Liite: Caverionin organisaatio 1.10.2015 alkaen (englanniksi)

Carina Qvarngårdin CV ja valokuva ovat saatavilla Caverionin verkkosivuilta, www.caverion/sijoittajat.

Lisätietoja: Milena Hæggström, sijoittajasuhdejohtaja, puh. +358 40 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.fi

CAVERION OYJ

Jakelu: NASDAQ Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöjä, teollisuutta ja infrastruktuuria varten. Palvelujamme ja ratkaisujamme käytetään liike-, teollisuus- ja asuinkiinteistöissä ja julkisissa rakennuksissa sekä prosesseissa takaamaan liiketoiminnan jatkuvuus, turvalliset, terveelliset ja miellyttävät olosuhteet sekä optimoitu toimivuus ja kustannustehokkuus. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää.  Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: