19.02.2015 Pörssitiedote

Caverion Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2014 on julkaistu

Caverion Oyj:n vuoden 2014 vuosikertomus on julkaistu suomeksi ja englanniksi osoitteissa:

www.vuosikertomus2014.caverion.com (suomeksi)
www.annualreport2014.caverion.com (englanniksi)   

Verkkovuosikertomus sisältää liiketoimintakatsauksen, jossa esitellään muun muassa Caverionin strategiaa, liiketoimintaa ja toimintaympäristöä sekä yritysvastuuta.

Tilinpäätös vuodelta 2014, joka sisältää hallituksen toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen, on julkaistu pdf-tiedostona.     

Vuosikertomuksen tai sen osia voi tulostaa verkkovuosikertomussivuilta pdf-muodossa. Verkkovuosikertomus korvaa painetun vuosikertomuksen.

Caverion on julkaissut myös selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään (Corporate Governance Statement) vuodelta 2014 suomeksi ja englanniksi. Selvitys on luettavissa verkkovuosikertomuksessa sekä yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat.
 

CAVERION OYJ

Jakelu: NASDAQ OMX, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle. Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi 

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: