28.05.2015 Lehdistötiedote

Caverion ja Fortum yhteistyöhön kaukolämmön energiamittareiden teknisessä asennuksessa ja kunnossapidossa

Caverion ja Fortum yhteistyöhön kaukolämmön energiamittareiden teknisessä asennuksessa ja kunnossapidossa

Caverion ja Fortum Power and Heat ovat allekirjoittaneet tänään energiamittareiden teknistä asennusta ja kunnossapitoa koskevan liikkeenluovutus- ja palvelusopimuksen. Sopimuksen mukaan Caverionin vastuulle siirtyvät kaukolämpö- ja kaukokylmämittareiden sekä kaasumittareiden tekninen asennus ja kunnossapito sekä tarkistuspalvelut Espoon ja Keski-Uudenmaan kaukolämmönjakelualueella. Liikkeenluovutus- ja palvelusopimus astuu voimaan 1.9.2015. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Liikkeenluovutuksen yhteydessä viisi henkilöä siirtyy Caverion Suomi Oy:n palvelukseen lain tarkoittamina vanhoina työntekijöinä 1.9.2015 alkaen.

"Meille oli tärkeää löytää kumppani, joka pystyy varmistamaan mittaripalveluiden laadukkuuden ja tarjoamaan hyvän työpaikan asiantuntijoillemme. Caverionin toimintamalli ja kokemus energiayhtiöille tarjottavista palveluista olivat tärkeitä tekijöitä valinnassa", tuotantojohtaja Timo Aaltonen Fortumista toteaa.

Sopimuksen piiriin tulevat Espoon ja Keski-Uudenmaan alueella tällä hetkellä olevat noin 8 600 energiamittaria. Asennus- ja huoltotoimintaan kuuluu kaukolämmön energiamittareiden, modeemien ja niiden päätelaitteiden asennus, ylläpito ja huolto, tiedonsiirron varmistaminen sekä asiakasviestintä.

”Toimimme yhteistyössä energiayhtiöiden kanssa ja energiamittareiden asennus- ja huoltotoiminta integroituu sujuvasti palveluliiketoimintaamme. Caverion kehittää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja ja palvelukonsepteja infrastruktuurin verkostoja varten. Rakennettu ja kaupungistuva ympäristö tarvitsee luotettavia ja turvallisia energiaverkkoja. Toivotamme Fortumilta meille siirtyvät ammattilaiset lämpimästi tervetulleiksi joukkoomme”, kaupallinen johtaja Ville Tamminen Caverionin Suomen divisioonasta sanoo.

Fortum kuuluu Caverionin Teollisuus-asiakassegmenttiin.

Lisätiedot:

Caverion Suomi, Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: