09.10.2013 Sijoittajauutinen

Caverion toteuttaa talotekniikan Sibelius-Akatemialle peruskorjattaviin tiloihin

Caverion Suomi on tehnyt sopimuksen Skanskan kanssa Sibelius-Akatemialle peruskorjattavien tilojen putki-, ilmanvaihto-, sähkö- ja rakennusautomaatiotöiden (LVISA) toteuttamisesta. Sopimuksen arvo on yli 2,5 miljoonaa euroa.

Skanska peruskorjaa Etu-Töölössä sijaitsevan entisen Museoviraston rakennuksen tilat Taideyliopiston Sibelius-Akatemian käyttöön. Koko hankkeen investoinnin arvo on yli 15 miljoonaa euroa. Hankkeen tilaaja on Helsingin yliopistokiinteistöt Oy.

”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhdessä töitä tämän vaativan hankkeen parissa. Tämä on jatkumo aikaisemmalle hyvälle yhteistyöllemme mm. Kannelmäen Kauppakeskus Kaaren sekä Itiksen vanhan terveysaseman hankkeissa”, sanoo aluejohtaja Vesa Tähti Skanska Talonrakennuksesta.

Rakennuksen peruskorjaustyöt on aloitettu purkutöillä. Sibelius-Akatemia muuttaa uusiin tiloihinsa loppukesästä 2014, ja koko projekti valmistuu syyskuun lopussa.

Talotekniikan suunnittelussa ja toteutuksessa otetaan huomioon erityisesti rakennuksen akustiset vaatimukset. Muun muassa asennettavien laitteiden ja putkistojen tärinäneristykseen ja vaimennukseen sekä kannakointiin käytetään tavanomaisesta poikkeavia ratkaisuja.

”Uusi yhtiömme, Caverion, on otettu positiivisesti vastaan ja pitkään jatkunut hyvä yhteistyömme Skanskan kanssa saa jatkoa tässä merkittävässä hankkeessa. On todella hienoa, että vanhoja arvokkaita kiinteistöjä peruskorjataan ja ne tuodaan nykypäivän tasolle myös talotekniikkansa puolesta”, sanoo liiketoimintaryhmänjohtaja Riku Mandelin Caverionista.

Lisätietoja: 

Riku Mandelin, liiketoimintaryhmänjohtaja, Caverion Suomi Oy, puh. 040 840 2480, riku.mandelin@caverion.fi

Vesa Tähti, aluejohtaja, Skanska Talonrakennus Oy, puh. 040 501 6246, vesa.tahti@skanska.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Tilaa tiedotteet: