Orion: teknisellä ylläpidolla tuetaan korkeaa toimintavarmuutta ja edistyneen koneoppimisen avulla voidaan havaita varhaiset merkit poikkeavista tilanteista prosessissa

 

200 000 m2
ylläpidettävien kiinteistöjen koko

Lääketeollisuudessa
vaaditaan korkeaa toimintavarmuutta ja kunnossapidon tulee vastata tehokkuusvaatimuksia

Tuotannon
virheettömyys ja korkealaatuisuus

Vastaamme Orionin Espoon, Turun, Salon ja Kuopion kiinteistöjen teknisestä ylläpidosta sekä määräaikaishuolloista. Lisäksi vastaamme Orionin suurimman tuotantolaitoksen korjaamotoiminnoista ja kriittisten tuotantolaitteiden ennakkohuolloista Espoossa.

Tarpeet

  • Lukuisia kiinteistöjä, joiden ylläpito vaatii osaamista.
  • Lääketeollisuudessa vaaditaan korkeaa toimintavarmuutta.
  • Tuotannon virheettömyyden ja laadun tulee olla erinomaiset.
  • Kunnossapidon tulee tukea luotettavasti Orionin tehokkuusvaatimuksia.

Ratkaisut

  • Palvelusopimukseen sisältyvät kiinteistötekniset määräaikaishuollot, rakennustekniikka, pienkorjaukset ja modernisoinnit sekä talotekniset huoltotehtävät. Ennaltaehkäisevä työturvallisuus on avainasemassa kaikessa toiminnassa.
  • Kiinteistöt on myös liitetty etähallintakeskukseemme. Lisäksi sopimukseen kuuluu LVIS-päivystys.
  • Meidän kunnossapitopaja toimii kahdessa vuorossa varmistaen tuotannon jatkuvan ja turvallisen toiminnan.
  • Ennakkohuoltojen toteumaa seurataan päivittäin yhdessä tuotannon aamupalavereissa, joissa päivän työt priorisoidaan tuotannon virtauksen mukaisesti.
  • Projekti- ja kehityspalveluja tuotetaan asiakkaan tarpeen mukaan eri tilauksesta.
  • Kunnossapitoa kehitetään nykyaikaisin menetelmin, mm. dynaamisin mallinnuksin ja tekoälypohjaisella Caverion Intelligence -analytiikalla, joka havaitsee uhkaavat tuotantohäiriöt ennen laitoksen muita järjestelmiä.

Orion Oyj on suomalainen lääketeollisuusyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi ihmis- ja eläinlääkkeitä, lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä diagnostisia testejä.

Orion on käyttänyt Caverion Intelligence Anomaly Detection -palvelua Espoon, Turun ja Salon tuotantolaitoksissa, jotta huolloista vastaava tiimi pystyy havaitsemaan mahdolliset ongelmat ennen kuin ne vaikuttavat tuotantoon. Caverion Intelligence -palvelu analysoi suuria määriä prosessidataa, ja edistyneen koneoppimisen avulla palvelu oppii prosessin ja havaitsee varhaiset merkit mahdollisista poikkeavista tilanteista. Nämä tiedot annetaan käyttö- ja kunnossapidosta vastaavalle henkilöstölle analysointia ja diagnostiikkaa varten, jotta he voivat ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimiin varhaisessa vaiheessa.

Lue lisää Caverion Intelligence -ratkaisuista teollisuuden ennakoivaan kunnossapitoon.

 Olemme integroineet koneoppimisen osaksi käyttövarmuusprosessiamme. Saavuttamamme tulokset ovat erittäin rohkaisevia ja laajennamme tämän kyvyn käyttöä prosessiemme eri osissa. Caverion on ollut meille erinomainen kumppani tällä matkalla. Heillä on vahva, kypsä ja koeteltu palvelukonsepti sekä erittäin osaava tiimi. Palvelua kehitetään jatkuvasti vastaamaan muuttuvia tarpeitamme. 

Mikko Laitinen, Reliability Engineering Manager, LSS Black Belt, Orion

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin