Kameravalvonta lisää turvallisuutta

Kameravalvonnalla on keskeinen tehtävä kiinteistön turvallisuuden varmistamisessa. Jo pelkkä kameroista tiedottaminen ja niiden näkyminen vaikuttavat ennaltaehkäisevästi esimerkiksi ilkivaltaan ja varkauksiin. Kameravalvonnalla pystytään myös parantamaan tiloissa työskentelevien henkilöiden turvallisuutta. Tyypillisiä kameroilla valvottuja tiloja ovat aulat, sisäänkäyntien edustat, IT-tilat, tavaranlastaustilat ja paikoitusalueet. 

Kameravalvontaa hankittaessa on mm. valaistuksen ja olosuhteiden asettamien teknisten vaatimusten lisäksi otettava huomioon alaa koskevat erityismääräykset. Siksi kokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen on syytä valita alan ammattilainen. Säännöllisellä huollolla puolestaan varmistamme laitteistosi toimivuuden koko sen käyttöiän ajan.

Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja edustamme muun muassa seuraavia kameravalvontajärjestelmiä: Hikvision, Lenel OnGuard, Mirasys, NUUO, Bosch, Axis, Samsung, Panasonic, Sony, Pelco, Dahua ja Teleste. Olemme sertifioitu (SSF1061) kameravalvonnan kumppani.

Tarjoamme palveluja valtakunnallisesti

 • Asiantuntijapalvelut: Käyttöönotot, pääkäyttäjäpalvelut
 • Suunnittelu ja hankekehitys: Kameravalvontajärjestelmien suunnittelu
 • Projektin toteutus: Kameravalvonnan asennukset
 • Kameravalvonnan tekninen huolto ja kunnossapito
 • Kameravalvontajärjestelmien jälleenmyynti
 • Kameravalvonnan leasingsopimus

  Tarjoamme kameravalvonnan palveluja myös kiinteään kuukausihintaan. Sopimus pitää sisällään laiteinvestoinnin, varaosatoimitukset, viankorjauskäynnit ja vuosihuollon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Caverion Cavcam -valvontakamerat

  Caverion Cavcam -kamerat edustavat IP- kamerateknologian kärkeä ja niissä yhdistyy loistava kuvanlaatu sekä luotettavuus. Kaikki Cavcam -kamerat on varustettu IR- valoilla, joilla varmistetaan myös hyvä hämäränäkökyky huonossakin valaistuksessa. Cavcam -kamerat ovat ONVIF yhteensopivia yleisempien tallennusohjelmistojen kanssa.

  Cavcam –valvontakameramallit:

  Cavcam -valvontakamera B2M IR2.8-12
  Cavcam -valvontakamera D2M IR2.8-12V
  Cavcam -valvontakamera D2M IR2.8-12VZ
  Cavcam -valvontakamera D2M IRF4.0


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Ota yhteyttä

  Myyntipäällikkö
  Henri Heikkinen
  puh. 040 353 1832
  etunimi.sukunimi@caverion.com


  Referenssejä