Nykyaikaiset automaatioratkaisut teollisuuslaitoksiin


Toimitamme nykyaikaiset ja luotettavat automaatioratkaisut teollisuuslaitoksiin. Käytämme työssämme alan markkinajohtajien tuotteita ja ohjelmistoja.

Teollisuusautomaatiopalvelumme

Toimimme useilla eri teollisuuden aloilla. Referenssimme kattaa energia-, elintarvike- ja puunjalostuslaitosten sekä metalliteollisuuden työstökoneiden automatisoinnit. Tarjoamme palvelut projektikokonaisuuden kaikkiin työvaiheisiin vaatimusmäärittelystä ja esisuunnittelusta aina valmistukseen, asennukseen ja käyttöönottoon asti. 

Automaatiosuunnittelu ja -ohjelmointi

Suunnittelemme kone- ja prosessinohjausjärjestelmät ammattitaidolla ja koko toimitusprosessia kriittisesti arvioiden. Valmistamme automaatio-ohjelmistot helposti hyödynnettävään ja monistettavaan muotoon, jolloin aikaisemmissa projekteissa kehitetyt ratkaisut siirtyvät helposti seuraavaan projektiin. Tarpeen vaatiessa emme kuitenkaan pelkää ottaa täysin uudenlaista lähestymistapaa haasteiden ratkaisemiseen. 

Turvallisuuteen liittyvät ohjausjärjestelmät

Palveluumme sisältyy normaalina osakokonaisuutena turvallisuuteen liittyvät ohjausjärjestelmät (TLJ), jotka suunnittelemme, valmistamme ja käyttöönotamme.

Etätuki

Palvelumme kattaa automaation tuki-, vianhaku- ja muutostyöt etäyhteydellä.

Automaation kokoonpano ja testaus

Automaatio- ja ohjauskeskusten kokoonpano ja testaus suoritetaan mahdollisuuksien mukaan omissa tiloissamme, jolloin asiakkaalle toimitettavat keskukset ja ohjelmistot ovat valmiiksi tehdaskoestettu. Näin minimoidaan työmaalla suoritettavan työn määrä, joka näkyy kustannusetuna myös asiakkaalle. Asiakkaamme ovat tervetulleita osallistumaan tehdastestaukseen tiloissamme.

Tekninen dokumentaatio

Toimituksemme sisältää hyvin jäsennellyn, kattavan, vaatimusten mukaisen ja viranomaishyväksynnän täyttävän dokumentaation. Piirikaaviosuunnittelussa käytämme nykyaikaisia tietokantapohjaisia CAD-työkaluja.

Jatkuva kehitys yhdessä asiakkaidemme kanssa

Parhaan mahdollisen lopputuloksen aikaansaamiseksi kehitämme tuotteitamme aktiivisesti ja innostuneesti asiakkaidemme kanssa. Lähestymme ongelmia käytännönläheisellä tavalla ja asiakkaan näkökulmasta. Pieni lisävaiva toimittajalle koituu usein suureksi hyödyksi ja käytön helppoudeksi asiakkaalle.

Vahvuuksiamme

Vahvuutemme on tahtomme kehittää asiakkaidemme visiot toimiviksi ja turvallisiksi automaatiokokonaisuuksiksi, joskus hyvin vaatimattomistakin lähtötiedoista. Palvelumme etu on teollisuusautomaatiotoimitusten ydinhenkilöiden keskittyminen yhteen toimipisteeseen Seinäjoelle. Laajoissa asennustyömaissa palvelua täydentää Caverionin sähköautomaation palveluverkosto. Etujamme ovat myös suuren yhtiön resurssit, sekä motivoituneen henkilöstön osaaminen ja palvelualttius.

Tarjoamme

 • Sähkö- ja automaatiosuunnittelu sekä siihen liittyvä prosessisuunnittelu
 • PLC-ohjelmointi
 • SCADA-valvomo-ohjelmistot ja HMI-käyttöliittymät
 • Turva-automaatio, koneturvallisuus ja riskinarvioinnit
 • Mobiilit hälytysjärjestelmät
 • Etävalvontajärjestelmät ja etätuki
 • Sähkö- ja automaatiokeskusten sekä –laitteistojen valmistus
 • Asennus ja käyttöönotto
 • SIA-kokonaistoimitukset

Erityisosaamistamme

 • Lämpö- ja kylmäenergialaitosten automatisointi
 • Koneohjausjärjestelmät
 • Liikkeenohjaus- ja servotekniikka
 • Materiaalinkäsittelyjärjestelmien automatisointi
Asiakkaitamme ovat mm. Adven Oy, Rauman Energia Oy,  Suur-Savon Sähkö Oy, T-Drill Oy, Vaasan Kuljetuskanavat Oy, Valio Oy

 

Kiinnostuitko? Kysy lisää

Projektipäällikkö Timo Sedig
puh. 040 7100 564
timo.sedig@caverion.comOta yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

Referenssejä