Tulevaisuuden sairaala

Me Caverionissa ymmärrämme terveydenhuollon kiinteistöihin liittyvät haasteet ja erityispiirteet. Meillä on runsaasti kokemusta ja asiakasreferenssejä tältä sektorilta, mukaan lukien sairaalat, terveyskeskukset, laboratoriot sekä julkisten sosiaali- ja terveyspalvelujen tarjoajat. Pystymme hallinnoimaan kiinteistöjä ja niiden olosuhteita koko elinkaaren ajan.


  
TulevaisuudenSairaala_275x170

Caverion mukana Tulevaisuuden Sairaala 2017 -tapahtumassa

Miltä huomisen sairaala näyttää? Tähän saat vastauksia meiltä. Olemme mukana Tulevaisuuden Sairaala 2017 -tapahtumassa 15.-16.3.2017 Clarion Hotel Helsingissä.

Tapahtuman sivuille
Tampella-projektiuutisten juttuun

Projektiuutisten artikkeli: Kiinteistö Oy Koskitammi

Kiinteistö Oy Koskitammi on Tampereella Tammerkosken rannalla sijaitseva tiilirunkoinen kiinteistö. Alun perin pellavatehtaaksi vuonna 1857 rakennettu vajaan 16 000 neliömetrin suuruinen kokonaisuus on saneerattu ja kunnostettu sairaala-, toimisto- ja ravintolakäyttöön. Saneerattu kiinteistö sijaitsee kansallismaisemassa, Suomen ensimmäisessä kaupunkiympäristöön rakennetussa punatiilisessä teollisessa keskittymässä.

Lue koko Projektiuutisten artikkeli
aachen-ratkaisuja-terveelliseen-sisailmaan

Tilaa innovaatioille: Caverionin oma tutkimus- ja kehityskeskus

Caverionin tutkimus- ja kehityskeskus sijaitsee Aachenissa, Saksassa. Keskus on Caverionin luovan toiminnan ydin: 1 000 m² lattiapinta-alaa tarjoaa tilan, jossa kehitämme huomisen kiinteistöpalveluita tänään tekemällä niistä luotettavia, turvallisia, tehokkaita ja kestäviä.

Caverionilla on erityisosaamista vaativien kiinteistöjen elinkaariratkaisuissa, kuten kaasutiiviit bioturvallisuuslaboratoriot ja puhdastilat, akustisesti herkät teatterit ja TV-studiot sekä miellyttävästi ilmastoidut auditoriot, näyttelytilat ja kokoussalit.

Lue lisää
saumatonta-yhteistyötä-puhdastilatoimituksessa

Saumatonta yhteistyötä puhdastilatoimituksessa

“Asiakkaamme haki nimenomaan elementtipohjaista ratkaisua ja tutustuttuaan referenssikohteeseemme Huddingenin sairaalaan Ruotsissa he vakuuttuivat, että Caverion on oikea kumppani”, kertoo Caverionin Ruotsin divisioonajohtaja Thomas Lundin. “Suomalaisen Nordic Healthcare Groupin (NHG) mukaan sairaaloiden rakentaminen ja modernisointi tarjoavat kasvualueen juuri modulaarisille ja joustaville ratkaisuille, joilla vaikutetaan koko sairaalan elinkaareen”, Thomas vakuuttaa.

Lue lisää
Tanskan Aarhus

Caverion toteuttaa Suuren projektin uuteen syöpähoitoihin keskittyvään tutkimuskeskukseen Tanskan Aarhusissa

Kansainvälinen asiantuntijaraati on valinnut Aarhusin yliopistollisen sairaalan uuden tanskalaisen hiukkashoitokeskuksen isäntäpaikaksi. Keskus sijoitetaan DNU:hun, ja siellä hoidetaan eri puolilta Tanskaa tulevia syöpäpotilaita erittäin edistyksellisellä huipputeknisellä sädehoitomenetelmällä. Hoidot tapahtuvat erikoishoitoyksikössä sairaalan pohjakerroksen alapuolella.

Lue lisää

Tukholma

Caverion ja Locum laajentavat Managed Services -yhteistyötään 17 sairaalaan ja terveyskeskukseen Tukholmassa

"---Olen vakuuttunut, että aiempi kokemuksemme vaativien sairaalakiinteistöjen ylläpidosta hyödyttää meitä merkittävästi tämän asiakkuuden hoitamisessa ja että tarjoamme jatkossakin asiakkaille laadukkaita ratkaisuja”, sanoo Caverionin Ruotsin divisioonajohtaja Thomas Lundin.

Lue lisää

Sairaalakeskus Saksa

Caverion toteuttaa 5 miljoonan euron projektin sairaalarakennukseen Saksassa

”Vaativissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, hyvällä sisäilmalla on tärkeä merkitys, koska se vaikuttaa positiivisesti potilaiden hyvinvointiin ja toipumiseen. Caverionilla on tämänkaltaisten vaativien sairaalaprojektien toteutuksessa tarvittava asiantuntemus. Yhä useampi asiakkaistamme valitsee yhden kumppanin hoitamaan sekä asennukset että teknisen huollon ja kunnossapidon”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Werner Kühn.

Lue lisää

Ota Yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caverion.com

Myyntijohtaja
Petteri Heino

050 5399662

Hankekehityspäällikkö
Teemu Liehu

0400 943 488 

Hankekehityspäällikkö
Mikko Myyryläinen

040 524 7780

Myyntijohtaja
Matias Pirttimaa
0503902690