Caverion lyhyesti

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.

Caverionin vuoden 2019 liikevaihto oli noin 2,1 miljardia euroa. Olemme Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tarjoavia yhtiöitä. Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.  

Caverionilla on noin 16 000 työntekijää 11 toimintamaassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Caverionin osake (CAV1V) on listattu Nasdaq Helsingissä.

Strategia

Strategia

Caverionin visiona on olla asiakkaiden, työntekijöiden ja alan kumppaneiden “Ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä”.

Lue lisää

palvelut-ja-ratkaisut

Palveluita ja ratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle 

Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. 

Tutustu referensseihimmeliiketoimintayksikot

Liiketoimintayksiköt

Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.

Lue lisää

all disciplines

Tekniset tuotealueet

Järjestelmämme ja tuotteemme kattavat kiinteistöjen ja teollisuuden projektit ja palvelut kohteen koko elinkaaren ajalle.

Lue lisää

kestava-kehitys

Kestävä kehitys

Kestävää kehitystä: painopisteinä työturvallisuus, työntekijöiden hyvinvointi ja ratkaisut energiatehokkuuteen.

Katso lisää