Caverion lyhyesti

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.

Caverionin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 2,2 miljardia euroa. Olemme Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tarjoavia yhtiöitä. Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.  

Caverionilla on noin 15 000 työntekijää 10 toimintamaassa. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla. Caverionin osake (CAV1V) on listattu Nasdaq Helsingissä.

Strategia

Strategia

Caverionin visiona on olla asiakkaiden, työntekijöiden ja alan kumppaneiden “Ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä”.

Lue lisää

brand-image_caverion_pori-165-(ID-788)-(2)

Palveluita ja ratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle 

Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. 

Tutustu referensseihimmeTwo business units

Liiketoimintayksiköt

Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.

Lue lisää

all disciplines

Tekniset tuotealueet

Järjestelmämme ja tuotteemme kattavat kiinteistöjen ja teollisuuden projektit ja palvelut kohteen koko elinkaaren ajalle.

Lue lisää

Sustainability

Kestävä kehitys

Kestävää kehitystä: painopisteinä työturvallisuus, työntekijöiden hyvinvointi ja ratkaisut energiatehokkuuteen.

Katso lisää