Caverion lyhyesti

Luomamme ympäristö muokkaa tapaamme elää. Caverion mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia tekemällä rakennetusta ympäristöstä älykästä ja vastuullista. 

Asiakkaat voivat luottaa osaamiseemme rakennusten, infrastruktuurin, teollisuuslaitosten ja teollisten prosessien koko elinkaaren ajan: hankekehityksestä projekteihin, tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon, kiinteistöjohtamiseen sekä asiantuntijapalveluihin.

Palvelemme asiakkaitamme 11 maassa, Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa, yli 16 000 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 2,1 miljardia euroa. Caverionin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Strategia

Strategia

Caverionin visiona on olla asiakkaiden, työntekijöiden ja alan kumppaneiden “Ykkösvalinta digitalisoituvissa ympäristöissä”.

Lue lisää

palvelut-ja-ratkaisut

Palveluita ja ratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle 

Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. 

Tutustu referensseihimmeliiketoimintayksikot

Liiketoimintayksiköt

Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.

Lue lisää

all disciplines

Tekniset tuotealueet

Järjestelmämme ja tuotteemme kattavat kiinteistöjen ja teollisuuden projektit ja palvelut kohteen koko elinkaaren ajalle.

Lue lisää

kestava-kehitys

Kestävä kehitys

Kestävää kehitystä: painopisteinä työturvallisuus, työntekijöiden hyvinvointi ja ratkaisut energiatehokkuuteen.

Katso lisää