Caverion lyhyesti

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. 

Caverionin vuoden 2016 liikevaihto oli noin 2,4 miljardia euroa. Olemme Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisudelle tarjoavia yhtiöitä. Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.  

Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä. Caverionin osake (CAV1V) on listattu Nasdaq Helsingissä.

> Avainluvut -fact sheet


Caverion_FM_visualization

Strategia

Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. 

Lue lisää
brand-image_caverion_pori-165-(ID-788)-(2)

Olemme palveluyhtiö 

Palveluitamme käytetään muun muassa toimistoissa ja liikekiinteistöissä, asunnoissa, julkisissa rakennuksissa, infrastruktuurissa sekä teollisuuslaitoksissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. 

Tutustu referensseihimmeTwo business units

Liiketoimintayksiköt

Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.

Lue lisää

all disciplines

Tekniset tuotealueet

Järjestelmämme ja tuotteemme kattavat kiinteistöjen ja teollisuuden projektit ja palvelut kohteen koko elinkaaren ajalle.

Lue lisää

Sustainability

Kestävä kehitys

Kestävää kehitystä: painopisteinä työturvallisuus, työntekijöiden hyvinvointi ja ratkaisut energiatehokkuuteen.

Katso lisää

Vahva paikallinen läsnäolo 12 maassa