Assemblin-Caverion.jpg
02.05.2024 Lehdistötiedote

Caverion kasvaa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella – Yli 100 ammattilaista Assemblin Oy:sta vahvistavat markkinajohtajan palveluita

Assemblin Oy:n liiketoiminta ja sen yhteensä yli sata ammattilaista pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa siirtyvät osaksi Caverionia. Liiketoimintakauppa on osa Caverionin ja Assemblinin yhdistymistä yhdeksi konserniksi.

”Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa on hyvin vahvaa kysyntää palveluillemme, esimerkiksi kiinteistöjen turvallisuuteen, digitalisaatioon ja energiatehokkuuteen liittyen. Myös projektipuolella on käynnissä useita hienoja asiakashankkeita. Henkilöstömme on Caverionin toiminnan sydän, ja toivotamme Assemblinilta meille siirtyvät lämpimästi tervetulleiksi osaksi tiimiämme”, sanoo Raimo Ojanen, Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja Caverionilta.

Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyvät Caverionille 1.5. alkaen.

”Muutamme pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella Caverionin kanssa samoihin toimipisteisiin, ja asiakkaiden palveluksessa jatkavat samat tutut tiimit. Caverionin palvelutarjonta on erittäin laaja: sähköautojen latausasemien huollosta kiinteistöjen digitaaliseen hallintaan ja vihreän infrastruktuurin rakentamiseen. Jatkossa voimme palvella myös Assemblin Oy:n asiakkaita entistä monipuolisemmin ja myös valtakunnallisesti”, kertoo Mirka Vesaniemi, liiketoimintajohtaja Assemblin Oy:stä.

Yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista

Caverionin ja Assemblinin yhdistyminen keväällä 2024 loi Suomeen markkinoiden johtavan konsernin teknisissä palveluissa, projekteissa sekä asiantuntijapalveluissa. Konsernilla on henkilöstöä Suomessa lähes 6 000, yli 40 paikkakunnalla. Pääkaupunkiseudulla henkilöstöä on yhteensä noin 1 500, Tampereella 340 ja Turussa 290.

Asiakkailleen Assemblin Caverion Group tarjoaa markkinoiden laajimman kattauksen teknisiä asiantuntijapalveluita sekä ratkaisuja kiinteistöjen, teollisuuslaitosten ja infrastruktuurin koko elinkaarelle.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoa: Raimo Ojanen, raimo.ojanen@caverion.com, puh. 050 390 2004 Palvelut (Helsinki): Mirka Vesaniemi, mirka.vesaniemi@caverion.com, puh. 040 566 9929 Urakointi (Turku): Ari Oksanen, ari.oksanen@caverion.com, puh. 044 230 2384
Tilaa tiedotteet: