smartview_näyttö_300320 (1).jpg
17.11.2022 Artikkeli

Telia Company ja Caverion kansainväliseen digiyhteistyöhön – kohti älykkäitä kiinteistöjä

Caverion ja Telia vauhdittavat kiinteistöjen digitalisaatiota: Caverion hyödyntää Telian IoT-teknologiaa osana asiakaskohteidensa tehokasta etähallintaa ja optimaalisten olosuhteiden varmistamista. Yhdeksän maata kattava yhteistyö tukee Caverionin toimintaa, jonka tarkoituksena on mahdollistaa suorituskykyä ja ihmisten hyvinvointia älykkäissä ja kestävissä rakennetuissa ympäristöissä.

Caverion SmartView, Caverionin digitaalinen asiakasportaali, hyödyntää Telian antureita ja Narrowband-IoT -yhteyksiä esimerkiksi tilojen käyttöasteen, sisäilman laadun, lämpötilan ja kosteuden seurantaan. Kerätty data, yhdistettynä kiinteistönhallintajärjestelmän tietoihin ja muuhun anturidataan, visualisoidaan Caverion SmartView:ssa. Näin käyttäjät näkevät yhdellä silmäyksellä, miten heidän kiinteistönsä toimii.

"Kaikki asiakkaamme haluavat vähentää energiankulutusta ja -kustannuksia hyvistä olosuhteista tinkimättä. Digitaaliset ratkaisut ovat avainasemassa kiinteistöjen olosuhteiden optimoinnissa ja niiden etähallinnassa  vuorokauden ympäri. Telian teknologia auttaa meitä toteuttamaan asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja", sanoo Kari Sundbäck, Caverionin palveluista, ratkaisuista, digitaalisuudesta ja kestävästä kehityksestä vastaava johtaja.

"Rakennamme tulevaisuuden ratkaisuja edistämään rakennusten suorituskykyä ja vähentämään ympäristövaikutuksia. Telian IoT-palvelut on rakennettu keskitetylle IoT-alustalle ja auttavat mahdollistamaan kustannus- ja resurssisäästöjä, kun tarpeettomat käynnit kohteissa tai rakennuksissa voidaan minimoida ja häiriötilanteisiin voidaan reagoida nopeammin. Tämä puolestaan lisää asiakkaiden ja loppukäyttäjien turvallisuutta ja viihtyvyyttä ja edistää kestävämpää toimintaa", sanoo Kalle Mehtola, Head of IoT Sales, Telia Suomi.

Lue lisää Caverionin älykkäistä palveluista

Caverion SmartView

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Jukka Hellman, Product Leader, Caverion, puh. +358 40 849 6081, jukka.hellman@caverion.com
Tilaa tiedotteet: