28.01.2022 Pörssitiedote

Muutos Caverionin johtoryhmässä

Caverion Oyj:n varatoimitusjohtaja Thomas Hietto on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta. Konsernin johtoryhmän jäsen Kari Sundbäck, vastuualueinaan strategia, markkinointi & viestintä ja toimitusketjun hallinta, vastaa väliaikaisesti Palveluista sekä kestävästä kehityksestä ja Smart City -ratkaisuista nykyisen roolinsa ohella. Nämä muutokset tulevat voimaan tästä päivästä alkaen.

Thomas Hietto, vastuualueinaan Palvelut, kestävä kehitys ja Smart City -ratkaisut, on toiminut Caverionin johtoryhmän jäsenenä heinäkuusta 2017 alkaen. Hän on johtanut useita toimintoja ja liiketoimintoja vuosien aikana, keskittyen älykkäisiin teknologioihin ja Palvelut-liiketoimintaan. Tänä aikana Caverion on aloittanut kasvun keskittyen älykkäisiin teknologioihin ja digitaalisiin ratkaisuihin ja parantanut suoritustaan Palveluissa.

”Haluamme kiittää Thomasta hänen arvokkaasta panoksestaan Caverionin keskeisiin strategisiin painopistealueisiin, kuten Palvelut-liiketoimintamme kasvattamiseen viime vuosina. Hänen toimialatuntemuksensa on vahvistanut älykkäitä teknologioitamme ja digitaalisten ratkaisuidemme liiketoimintaa. Toivotamme hänelle kaikkea hyvää tulevaan”, sanoo Caverionin toimitusjohtaja Jacob Götzsche.

CAVERION OYJ

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.caverion.fi

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja Jacob Götzsche, toimitusjohtaja, ulkoisen viestinnän yhteydet Milena Hæggströmin kautta Milena Hæggström, johtaja, sijoittajasuhteet ja ulkoinen viestintä, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: